Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 今期奶週廣告Batman89" coming soon(冇圖)

回復 24# kafai1978

微博兵人在線已經話係春節前上第一批.........:p(白老鼠)
我就唔急,等下無妨,順便儲下彈藥:(
頭像被屏蔽
希望唔好出油.........:o
如果今次又出油就證明HT呢兩年來D用料無進步過之餘就想用低成本賺盡各位玩家的錢,一點誠意都無,好戲在後頭了
早到早死, 第一批貨CHing祝你地好運.
"立"過下奶週,廣告內容大約如下:
已完成最後工序,即將來臨....!!!!
(如有譯錯、請勿打面)...:68:
其實都唔算rush啦,又唔係出新character;HT做過batman N咁多次!非常有經驗我又唔會替佢地擔心!之前出過都係正野!
話時話隻新mark 2有冇新消息?
就算h記退返三百蚊俾訂左tron玩家,
但計埋通貨膨脹,
今日嘅三百蚊, 已經買唔返年幾前嘅野!
依樣對玩家好唔公平 :@
咁快出貨? 我預左3月ar.....
話時話隻新mark 2有冇新消息?
siumy 發表於 12-1-2012 12:11 PM

響隔離台,有師兄話HT過年前出2、3款係好例牌,
我都相信,之前聖誕前都係咁...!!!
我諗Batman89"之後就Mark2,跟住仲會有邊款跑出呢...???
不如各師兄又估下...!!!
我估會係~黑鬼血獸...!!!
回復 41# kafai1978

照日網公佈,一月仲有Sucker Punch 個兩隻,Mark II 同Jake Sully。
如果出晒就真係大件事。。。。:ice:
響隔離台,有師兄話HT過年前出2、3款係好例牌,
我都相信,之前聖誕前都係咁...!!!
我諗Batman89"之後就 ...
kafai1978 發表於 12-1-2012 01:04 PM

City Hunter......
回復 32# benben143
梗係等d專業打手攝影師攞先  呢好野  幾時輪到我地呀
回復  woowoobb

呢隻野唔係6月開頂咩???
H.K壞孩子 發表於 12-1-2012 09:50 AM

係唔係6月開訂我就唔太肯定,不過我係見佢facebook第一日貼圖出嚟之後去佢鋪頭都未見有版show