Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想買Batman

頭像被屏蔽
回復 29# dannydanny

kafal1978都講得好啱架,點解要擺舊錢響度,人地出咩貨都局要啫,出得好,大把有得買,到時貴少少俾人賺下,佢又開心揾到幾廿蚊,你又開心有件正貨,依家對HT,就算大把錢響手,係都唔落訂呀,吹咩...!! haha.....

黑蜘蛛呢D擺明係貨尾加舊野,好似大件夾低食,食落就知無味,出年都出新一系列,依家至出,除非真係好鍾意呢隻蜘蛛俠啦,大大訂左無計啦,再有新野,官圖幾靚都好,唔訂,出左覺得好至買,信我!!
回復 32# DreamWorks
而家黑蜘蛛個沙地台發生咩事都唔知...!!!
訂HT野,真係小D"心血"都唔得...!!!!!!
回復 33# kafai1978

事就應該唔會有事,只係個人覺得頭雕好應該跟上一隻就出,無咩理由出響呢隻度,就當兩隻都可以出,至少做足功課,入左魔嘅Peter,髮型根本唔係咁,已經唔合理,所以唔係加多左或加大左就要買,美其名就多個場景,實際阻定兼唔好睇,大家都知呢隻蜘蛛有幾咁靈活啦,haha....!!
回復  dannydanny

kafal1978都講得好啱架,點解要擺舊錢響度,人地出咩貨都局要啫,出得好 ...
DreamWorks 發表於 9-1-2012 03:52 PM

黑蜘蛛角色本身吸引力有限,對於買咗紅蜘蛛的人來說無需要買多隻,對於我呢d無買到紅蜘蛛的人來說黑蜘蛛唔係原色,唔多想買,因此HT就加個頭雕,好多人就衝著個頭去,但配件不多好難set高個價,就加個死人地台LONG高佢.....我都係等新個隻算
我自己有hottoys的 tdk 和 dx02版, 自己比較喜歡 dx02版多d, 而且好多人說的出油事件, 我那隻到現在都未有事. medicom的沒有買, 因為已經有2款ht的了.

反而如果喜歡 original costume版的, 可以有 ht, medicom 同 takara選擇. 我3隻都有, 最喜歡係takara版的. 我自己換o左ht個頭上去, 再買個頭笠已經可以做到 batsuit begins 限定版咁了. 我覺得batman應該係有mask, 所以頭雕靚否都不太介意.

不過今年7月都有 dark kinight rises電影了, ht都會出figure, 因此如果喜歡tdk suit的, 不如等多幾個月啦~
回復 35# etsc4344

haha...離題了,大大樓主已經訂左黑蜘蛛,我地唔好再影響佢,唔好意思呀大大!!
學你話齋,玩得開心就可以,記住下次幾靚都好,無謂訂!!
全部都唔後追, 等新出

講完, good luck !!
Assassin 發表於 9-1-2012 02:33 PM

完全同意 :71:
明知會有新, 點解重要用炒價幫人清舊貨 ?
回復  dannydanny

如果對套甲有要求就一定係DX版,因為感覺上會detail D,成套甲同Dark Knight其實係一 ...
DreamWorks 發表於 9-1-2012 02:19 PM

路過新手一問,
第一版腰部係分開,第二版腰部係連住
即是如何?邊個位??
thanks
回復 39# skyline123

腰帶遮住個位....DX版
Batman係出唔完架!
:45:
今年先黎隻TDKR 2012版...
跟住黎隻TDKR 特別版...
跟住黎隻TDKR 動漫會場版...
跟住黎隻TDKR boxet版...

最後, 黎多套 Batman 123集 boxet版...
我自己有hottoys的 tdk 和 dx02版, 自己比較喜歡 dx02版多d, 而且好多人說的出油事件, 我那隻到現在都未有事 ...
jeffloh 發表於 9-1-2012 04:42 PM

CHing你果然係Haword肚里面果条蟲. :66:
千金難買心頭好, 去馬~~~~~~~~~~~~`

用手機影差DD 毒下你先

其實我都唔算高追..價錢唔方便透露 有興趣可以PM我
只可以講 呢個價錢係依家既HK搵唔到

一句到尾 情意結....因為我只對蝙蝠俠有愛 所以其他無視了

如果你玩HT 隻隻都中意既 講真 真係唔好高追 等新版啦 黎緊暑假都上喇套野

如果你依家無乜野心頭好 又準備出雙糧 又有D橫財發左出黎

千金真係難買 心頭好架~認真諗諗啦~
回復 44# 蒼月遊馬

大大你件斗蓬未插晒入膊頭呀,咁樣唔貼服㗎