Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想買Batman

頭像被屏蔽
回復 16# dannydanny

如果對套甲有要求就一定係DX版,因為感覺上會detail D,成套甲同Dark Knight其實係一樣,胸甲就橫D闊D,而呢個版本會有出油情況,第一版腰部係分開,第二版腰部係連住,所以買時要留意一下,不過都係嗰句,呢個時候無謂高追,第三集Batman件衫無大改,所以安心等啦....。

順帶一提,你會唔會入電單車先,如果要入,就一定係Dark Knight第二版,因為係得佢有揸電單車對手,所以一入坑,你都幾難揀定一隻...haha...!!

1. 動漫節限定Batman & 2. BATMAN THE DARK NIGHT - BATMAN(ORIGINAL) < 都係orginal custom.

3. DX 02 同埋BATMAN THE DARK NIGHT - BATMAN(dark knight version) 就係新戰衣.

首先你要諗清楚你鍾意邊個造型, 如果orginal custom, 番出機會少d, 但炒價貴, 個人覺得唔值.

而dark knight suit 個人認為最正係DX-02 (我個隻都有出油) 但造型唔錯~ 不過呢隻都係炒...好似其他帥兄提議, 等dark knight rises version好d.

個人提議: 全部都唔後追, 等新出.:36:
全部都唔後追, 等新出

講完, good luck !! :77:
回復  woowoobb

sorry, 無知question, ching請問hottoys的頭雕可用於此batman嗎?
dannydanny 發表於 9-1-2012 01:56 PM

你意思係動漫&#22021;基斯頓比爾頭雕?免強可以但要加寶貼,因為頸粒size唔同所以要用寶貼先穩陣
皮衣&#38543;&#26102;爆裂自&#27585;。。。
頭像被屏蔽
對, 唔好後追, DX02 好有爆裂危機
回復  woowoobb

yes, 我見上拍賣有人放頸雕. 不過聽完各ching分享, 應該等新版, 依家會plan買 1989版 ...
dannydanny 發表於 9-1-2012 02:48 PM

正確決定,但係買得batman 當然唔小得佢&#22021;死敵joker 啦
頭像被屏蔽
都係等新版啦,之前有傳會用返限定頭雕,唔知堅定流...!!!!
我自己就訂左1989 Batman,因為情意結。
曾經有諗過買限定,但產品本身問題多多,炒價又高,而且淨係鍾意個頭雕,所以唔入。
回復 25# dannydanny

呢個時候我會等現貨,其實都唔駛點訂,一來你又已經無可能係第一日訂單,二來如果出左大貨真係好,第一二日已經有人會放上去賣,到時貴少少入都無問題啦!!

我自己都係咁,無野要再落訂架喇...!!因為一定會買得到!!
回復 27# DreamWorks
我都好同意師兄o既講法,
所以Batman之後,我都唔訂野喇...!!!
出得靚,到時先買現貨...!!!!
出得差,又可以慳返、玩小隻...!!!
頭像被屏蔽
我最近追左隻 D X02