Toysdaily 玩具日報

查看: 13640|回復: 95

[3A/ threezero] WWR N.O.M Commanders 開盒報告

Sorry... 遲左開盒, 原本諗住直接 scan NOM 比大家睇,
可惜, scan 完黑ma ma, 乜都睇唔到... 只可以暫時比住大家欣賞下AW既晝先 晏d補返N.O.M相比大家

以下係 傷眼無毒相 (公司DC仔), 冇打燈 又 冇擺post, 可放心睇:36:
相信大家睇完, 就明白點解我有DW/NW, 仲心思思要入埋呢盒舊野

另外, 送多張 AW 既 jung de plume 比大家

基於太肚餓, 要9秒9放工, 晏d見, thanks for watching!
:47:嗚~~~~~~~~~~~呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~利害呀
甘兄 , 到手啦  , 快d開盒 , 快d開盒 , 快d開盒 .....................:blame:
個box act 好正牙!!
入面仲正!
post多d相la, 好頂引....:57:
甘兄 , 等我呢1個 "拋磚引玉"  ......

甘兄 , 等我呢1個 "拋磚引玉"  ......
leo.fans123 發表於 6-1-2012 07:49 PM

嘩 好正牙!!!好堅既改造

回復 7# Baka
" 甩得古" 大師最新杰作之一  ...... :71:
回復 6# leo.fans123

要等d人放晒工, 至可以偷入去 meeting room 到影相咋
仲趺凹左個盒呀:31:

回復 9# 甘大滋
甘兄 , 你都唔係 "玩具盒收藏家" , 你係真正的玩 "玩具" , 個盒凹咗又有咩野所謂呢 (我頭先影相果陣 , 都整爛咗mark iv隻翼 , 最多咪貼返上去)  ......:38:
回復 8# leo.fans123

甩大古 係…?:?
回復 9# 甘大滋

入面仲係完美! 我都係夜晚偷偷地拎出呢玩…
回復 8# leo.fans123

:35:甩大既改造, 真係超正!!!!
回復 11# Baka

甩得古大大 至岩:35:
回復 11# Baka
sorry , 係 "甩得古"大大 , 1個改裝高手 (拉打達人) , 重要係越呢越勁果隻  .....:71: