Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] WWR N.O.M Commanders 開盒報告

巧正!!巧正!!巧正!!巧正!!
有無大大有 blanc nom 睇下???
回復 46# paipaipai314

大大,呢套我上次小聚都比甘大毒死左!! 好型家真係!!! :help:

甘大重教我買左HKV天呀!!! 典佢!!!:no:

我已變成AW甘成日都講.....This one is the BEST.....:unhappy:
回復 47# BiODD

乜係" HKV天"??
等我召對原色 nom 返黎!!!!
回復 48# paipaipai314

HK ver.shadow commanders
wah!!! 個盒有無分別? 有標明? 可唔可以教我點睇???  虎虎放緊個2條友係咪呢個version???
唔怪得有時我睇D nom 淺色啲啦!!
真係好想入隻3A玩下,
但又好怕落坑....:56:
回復 51# kafai1978

Kafai 大大, 真係唔好試得一次… 之後會…
回復 52# 甘大滋
所以之前睇中過幾隻,都忍住手...!!!!
睇你地報告夠喇,睇左當買左~哈哈..!!!!

師兄, commanders 應該有四個version:

NOM
Blanc NOM
Shadow
DW/NW
每款都各有特色… 亦令銀包出血呀@_@

回復 50# paipaipai314
想問吓Shadow係咩樣:?
回復 55# on111048

呢套係甘大介紹我的......Shadow nom~~:49:

借他的網站一用呢~~~:64:
http://bambamb.blogspot.com/2010 ... w-nom-29th-apr.html
回復 56# BiODD

你後悔買左咩 Biodd 大大 @_@
回復 56# BiODD

得50對嘅神物........:unhappy:
舊化到D管生瘦咁 真係一流
回復 57# 甘大滋

多謝都泥胡厠啦~~~ 甘大~~~:)