Toysdaily 玩具日報

查看: 3487|回復: 15

[3A/ threezero] (純玩野)DIY Tomorrow King 換新裝??(updated 30 dec)

雖然完全脫離左 3a style,不過我又幾鍾意咁樣 wo∼
我喜歡既元素都係裡面∼

-----------------30 dec 加圖,學某 forum ching 一下,同 zomb 換下衫先∼

quick snap,傷眼莫怪∼
我隻DECADE… 因為件衫既白色染左黑色 好平咁放左喇:no:
:71: 期待大大再有新作品!!!
嘩 好fit 身波!
係用medicom 1:6 既件?
之前都有大大玩過JC X Decade腰帶
仲夾
我隻DECADE… 因為件衫既白色染左黑色 好平咁放左喇
甘大滋 發表於 29-12-2011 01:35 AM

甘大返正都平放, 點解唔留起自己玩丫~~~
bm decade 好好玩 wo~~又多 parts
嘩 好fit 身波!
係用medicom 1:6 既件?
Baka 發表於 29-12-2011 08:47 AM

yes~~~bm decade 有 2 條腰帶跟, 多左條就比左佢用了~
回復 6# kaiserfrog19

原本諗住將平成個格 變做 Batman 尊區, 所以咪放緊d平成law...
依家睇黎, Batman尊區應該搞唔成, 變做3A WWR尊區就差唔多:66:
回復  kaiserfrog19

原本諗住將平成個格 變做 Batman 尊區, 所以咪放緊d平成law...
依家睇黎, Batman尊 ...
甘大滋 發表於 29-12-2011 12:31 PM

哦, 我反而係掉哂 d 紙盒來放多 d figure~~
反正 medicom d 野又唔保值, 又成日再版~~~都唔會賣得出~
3a d 野一過一段 d 時間, 就算冇盒都會有人要~:43:
回復 9# kaiserfrog19

我唔捨得掉盒... 所以全部玩具放晒係舊屋, 美其名當陪下我媽咪:73:
有次佢開我衣櫃, 見到一個令佢好驚嚇既情景
入面全部係玩具... 一件我既衫都冇 之後就比佢話左好耐:66:
Rider 列陣我唔會賣,只有主角,多謝Fourze 令我可以斷咗佢!3A d 盒已經成主力牆,地下向上已到天花!今年好彩賣走不少HT, 幫補3A!  剩下的HT 又唔想放,慘!
Rider 列陣我唔會賣,只有主角,多謝Fourze 令我可以斷咗佢!3A d 盒已經成主力牆,地下向上已到天花 ...
RRAAYY 發表於 29-12-2011 01:26 PM

rraayy 大同我一樣 wo~~雖然我本身 ht 唔多, 但都放剩 mk5 同 wolverine~
其他剩返 rider 同 3a~~:43:
fourze ok 丫, 如果佢出 12" 我都會買既~~

男人就是要鑽頭啊~
updated 鳥∼∼∼∼∼
無間道 TK :DD 扮ZOMBIE 玩潛入?
想睇下TK變身後個樣。:p