Toysdaily 玩具日報

查看: 9935|回復: 19

[玩具報告] 自家制港版TOY REVIEW第二彈!Medicom RAH EVA-08

多謝上一次各位既支持 今次介紹既係Medicom RAH既EVA-08由於今次隻EVA08無上次隻勇者王咁複雜 相對條片短少少
試下唔同既後制元素 仍有好多改善地方
希望再能夠吸收各位寶貴既意見!!
睇得開心既可以比個LIKE我支持下我 或者訂閱我 期待下一次既toy review!!
thank you so much!

去片!!
http:////www.youtube.com/v/fY7iSs83kFI?hl=zh_TW&version=3

P.S 再一次希望各位能夠支持小弟:64: 你地既支持就係我既動力!!
已like{:2_262:}  我都唔知點解二號機點解要令立立,可能營造明日香的華麗風格吧

但我去富士急睇1:1二號機都是消光的 {:2_326:}

睇完8號機的,大約可預計13號機的可動程度了
Support for your "heart" review.  :)

p.s. I will issue 4-5 toys reports here during holidays.  :shy:
果然找數真漢子! 繼續支持!

見到你係咁扭Medicom副玻璃骨, 真係藝高人胆大{:1_236:}
已like  我都唔知點解二號機點解要令立立,可能營造明日香的華麗風格吧

但我去富士急睇1:1二號 ...
Gainax 發表於 9-4-2014 10:11 AM

多謝支持~希望黎緊4月尾隻二號改唔會令立立啦
13號果隻就可以參考7月尾出果隻9號 因為得呢兩隻裝甲係一樣

Support for your "heart" review.  

p.s. I will issue 4-5 toys reports here during holidays.  :s ...
Douglas.M.Saint 發表於 9-4-2014 10:22 AM

師兄都係拍TOY REVIEW??
期待!!:D希望可以多多交流~
thanks for support!
多謝支持~希望黎緊4月尾隻二號改唔會令立立啦
13號果隻就可以參考7月尾出果隻9號 因為得呢兩隻裝甲係一 ...
louislos 發表於 9-4-2014 02:57 PM

Just photos with articles as my previous reports here. As usual. :65:
Just photos with articles as my previous reports here. As usual.
Douglas.M.Saint 發表於 9-4-2014 03:42 PM

萬分期待!:shiny:
睇哂條片,俾個 :71:
果然找數真漢子! 繼續支持!

見到你係咁扭Medicom副玻璃骨, 真係藝高人胆大
bong1234567 發表於 9-4-2014 10:47 AM

我不入地獄 誰入地獄{:1_214:}
其實我以前都唔會咁玩D玩具 次次都好小心好輕手
但拍過片先知 真係要咁做先可以話到比人知隻玩具係點~

P.S 其實上一代小腿既裝甲係可以拆出黎
不過今次呢隻我唔敢試...因為腳踝D關節比塊布包住晒
Thank for your sharing.......................:71:
正正
如果可以介紹
變形金剛就:71:
正正
如果可以介紹
變形金剛就
zz晴天 發表於 10-4-2014 11:52 AM

如果新出果D有機會會介紹 我早排因為屋企無位所以賣左30幾隻出去
現時得番幾隻柯柏文JA....:die:
回復 12# louislos

可以祇玩神級MP系列
回復  louislos

可以祇玩神級MP系列
zz晴天 發表於 10-4-2014 06:14 PM

哈哈 我暫時會買PerfectEffect
福特頭真係唔錯
好多第三產品都幾正
可惜第三產品真係貴.....貴