Toysdaily 玩具日報

[Medicom] [平成拉打12吋系列報告VOL.2] MEDICOM RAH No.545鋼鬥王

我隻土炮版, 2011年尾唔小心跌落地, 整爛咗皮帶同角那些可動位, 現在黏死咗!
本來唔想入呢隻Ver2.0 , 給果佢成了2012/01/01 的第一隻M記
回復 106# hongwohse

RIP....., 但佢一定唔會令你失望, GATACK很少劣評, 造型上色實淨度都高質, 恭喜入手好物:77:HAPPY NEW YEAR~
我隻個頸位件衫一摺摺..其他師兄係咪都咁??
回復 108# kaiyu

若想改善是要除胸甲再加粗BODY頸部, 不過此情況不太角眼便算數好了, 等玩爛BODY時才在換BODY時一次過處理好, 反而黑金古迦條頸真係太幼, 我真係搵日得閒同佢除甲改令令. 此些情況555系所有當是這樣, 手臂亦要自行加粗.
回復  kaiyu

若想改善是要除胸甲再加粗BODY頸部, 不過此情況不太角眼便算數好了, 等玩爛BODY時才在換BO ...
ZIN 發表於 2-1-2012 01:47 PM

明白晒,第一次玩m記,有排跟師兄學野
另外再一問..手爭個護甲發現一邊冇痴實件衫..可以點處理??:63:
回復 111# kaiyu

要是接受不了, 還是拿去代理換好了, 自己修復是有一定問題, 我也不能見意你用什麼去黏貼好它, 怕損壞了它, 這方便沒有百份百的保證, 所以你要自己想想辦法了.
回復  kaiyu

要是接受不了, 還是拿去代理換好了, 自己修復是有一定問題, 我也不能見意你用什麼去黏貼好 ...
ZIN 發表於 2-1-2012 11:21 PM

haha純粹一問..我都當睇佢唔到..:61:
見佢膊頭甲就咁搵塊野痴住個胸甲度..玩2玩已經鬆晒..另一邊就有d aa膠白化既霧 係咪正常..thx
:63:
諗緊敗唔敗埋隻dk返黎
剛剛入手鋼鬥王, 真的很正, 但係腳眼果個腳圜實在太鬆了:45:
ZIN大的圖美到不行
真的感動到心中
感謝分享
官圖都唔夠你靚 :71:
平成KABUTO內的第二男主角, 雖然是第二, 但個人喜歡佢比KABUTO更甚, 感覺KABUTO是技術型的拉打的話, 那GA ...
ZIN 發表於 22-12-2011 09:34 PM

日本派返正確上色的左手
   http://d.hatena.ne.jp/moja666/20120201/p1