Toysdaily 玩具日報

[Medicom] [平成拉打12吋系列報告VOL.2] MEDICOM RAH No.545鋼鬥王

回復 60# destiny

Haha, thx十卜,那就是M記12”吸引處,kabuto ver2開始算是一個新里程碑。
回復 35# Somebody_Ex

:$有SOME大十卜, 最開心, 因我起源於SHF區, 來緊黑金KUUGA......鳴....呀....又會中伏:68:
回復 45# big9kan

我嘅SETTING~ F36 , ISO 100, 白平衡係用光管, 因燈箱係白燈, 光暗隨你喜歡, 因打燈後試過覺得局佈測光或偏中會好D, 而某D埋身CLOSE UP動作用重點較佳. 我就係咁影出來, D藍色都出哂.
回復 63# ZIN

thx Zin大, 學到野:64:
仲提,個教學都比人del 左啦
布魯士 發表於 23-12-2011 10:55 PM

典解?典解會拱架:no:
師兄D相超正呀~~:71::71:
典解?典解會拱架
Oldcat 發表於 24-12-2011 01:53 AM

沒有呢, 只是成了精華, 永垂不朽:$
both product & picture are awesome!
thank you
仲提,個教學都比人del 左啦
布魯士 發表於 23-12-2011 10:55 PM

原來經典就係經典••••••:$
老師嘅教學去咗精華區置頂:71:
http://toysdaily.com/discuz/thread-161039-1-1.html
回復 68# bababa

THX 十卜~ MERRY CHRISTMAS:43:
回復  big9kan

我嘅SETTING~ F36 , ISO 100, 白平衡係用光管, 因燈箱係白燈, 光暗隨你喜歡 ...
ZIN 發表於 24-12-2011 00:28

點同你玩呀..........個setting 好屈機呀:63:
回復  ZIN

thx Zin大, 學到野
big9kan 發表於 24-12-2011 00:32

x2 ..........................:64:
:71:拍攝得好靚...搶眼...
型型型型型..........=毒毒毒毒毒........... :70:
請問師兄,我前排新入左隻BM kiva,駛唔駛換body?d衫好fit,我唔敢玩太大動作.另外想問下,有無d o岩放rider的stage介紹?thx so much~~~