Toysdaily 玩具日報

[Medicom] [平成拉打12吋系列報告VOL.2] MEDICOM RAH No.545鋼鬥王

回復 87# 布魯士

要是無盒又完美, 可以點驗:67:, 這個已是觀點與角度及行為與常識的問題, (1)世上有沒有那麼多便宜的事.....(2)玩具只是玩具, 有些人要全新, 有些人不介意二手, 有些人儲埋盒, 有些人會狠狠開盒再掟盒..因為種種理由(3)有些會永遠收藏直至地老天荒, 有些會有買有賣(4)你要正貨定還是MICKY都接受又是一個問題. 總括要看大家想法, 要是有唔好嘅正貨及完美嘅MICKY, 咁又點算好呢?取決於玩家本身, 但我只知在不合情理沒得廠商許可運MICKY出來的人(未計法律上)於行為道德觀念上已構成問題, 你幫他買了又是否助長他令他日後有機會出事, 當然不知者不罪, 若知情下, 我只會撰入正貨及認為是正品的有盒二手貨. 有盒沒開封的我局博或靠代理售後服務, 有盒已開封的我一定CHECK清楚.
未開就唔怕既

最怕係你開盒後唔肯分享
布魯士 發表於 25-12-2011 07:13 PM

我吾敢係三大攝影高手面班門鬥斧
我吾敢係兩大攝影高手面班門鬥斧
ckc882000 發表於 25-12-2011 19:49

$hiine 大同 Zin 大   :63:
$hiine 大同 Zin 大
布魯士 發表於 25-12-2011 08:36 PM

係喎!三大高手先真!sorry 打少了!自修兩件先:68:
係喎!三大高手先真!sorry 打少了!自修兩件先
ckc882000 發表於 25-12-2011 20:43

加埋你咪三件囉:64:
加埋你咪三件囉
布魯士 發表於 25-12-2011 08:44 PM

吾好玩la ,我果d吾入流,免傷大家眼:79:
加埋你咪三件囉
布魯士 發表於 25-12-2011 08:44 PM

三件加埋都唔夠識影立體相嘅超神傳說布魯士:63::63:
:71::71::71:加賀美good
nice photo, thank you for sharing!
真係正到無朋友!:71:
Good  , I love :71::71::71:
今日到貨了,期待大師嘅dark kabuto 靚相
大大怏點分享Dark Kabuto美圖:61:
大大怏點分享Dark Kabuto美圖
il168 發表於 1-1-2012 08:37 PM

我無入DK:63:叫$大或jay_c兄出
三件加埋都唔夠識影立體相嘅超神傳說布魯士
ZIN 發表於 26-12-2011 02:21 AM

香港好快要制水,被TD 抽曬:DD