Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 超合金魂 大王者(發售日變更為5月12日)

咁多年來,除左Gunbaster 之外,唔通呢隻又有超水準表現?
回復 13# 龍騎

大贊卡都有可以換
如果出埋後期o既戰車戰機配件就perfect la.
回復 17# 10alanyuen

噢, 謝謝大大, 我隻未開所以唔知
回復 18# chanand1

魂限:50:
頭像被屏蔽
回復  半田健人_555

訂左x3 回憶番以前睇貼紙又唔知咩黎果個感覺已經夠,
個頭個cimmick竟然係換 ...
龍騎 發表於 23-12-2011 01:21 AM

:shiny:我都有呢種感覺!
回復 22# kirahk

那些年我們一起睇過的貼紙, 用過的考試盒
PASS! very simple deisgn too flat machine......
佢對腳用番大武士個模?
不過點解唔出變形圖呢???
很硬很膠,笨大实在硬膠
gazza1211 發表於 22-12-2011 09:17 PM

可能係似膠既合金~~~~~~~:x
正...............對我呢啲"老餅"嚟講, "大王者", "G-7", "銀河烈風".........先係王道, 希 ...
CombattraV 發表於 22-12-2011 09:41 PM

仲有太寶郎,哥頓,金剛小寶貝,光速電神,機甲艦隊~~~:$

anyway~~~下期可能係srx同超霸凱獸王~~~~:DD
我都係70後, 不過呢隻都係完完全全冇回憶
jackietsai 發表於 22/12/2011 23:10

me 2 :67: :67: :67:
細個我老巴行船回港後,尤其行日本水,一定有玩具帶番來,例如D微星呀,用白鐵做既樓蛋呀等.....
其中有大皇者把武器,係可以手拎住,有D制一按就有機關,倒如D刀刃會彈出呀咁,好好玩!個包裝係膠袋裝,上面有#咭。
我印象中曾擁有無敵鋼人同大皇者既武器!!
當年只有港產既春雨彎刀可以同佢匹敵,唔知咩係春雨彎刀既朋友可以上網SEARCH.