Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Spider-Man 3:Spider-Man (Black Suit Version) with Sandman Diorama

頭像被屏蔽
之前咁多沉水貨, 唔知今次ht會唔會提早cut訂~~~~~~
都係早訂早享受穩陣~~~~~~~~~

我覺得今次真係好好架啦

1.首先附加禮物就係呢類有又得無又唔恨就最好,唔駛恨死人(我自己係vip都係咁話)
2.捐錢就畀你,ok丫~做下善事,佢唔係自己落袋仲想點?
3.以後可以捐就自然炒唔起,咁又少好多排隊怪~淨係節省時間又夠好啦~

另外......多個頭到座貴幾舊.....你問我抵唔抵,我都話唔抵
但咁多人話昆水我又唔明喎~
家下坊間o的無版權頭雕,再核突都收你舊半,似樣o既兩三舊閒閒地~
大把人買返o黎素組仲大聲話抵
至於個座真係見仁見智,咁大舊阻地方就真,但咁大舊....真係買膠都要錢.......
總括o黎講,兩件野加你五舊水價......你話屈就係架啦~但講到呢兩件野屈唔起你五舊咩?我又覺得屈得起喎
不過話實.......個真人頭邊個o黎?
我睇得出好手工好靚仔,但我完全唔覺得似任何一個演員,更加唔好講杜比
由面型眼神氣質到髮型都唔係o個件事
唔好同我講唔批肖像權所以求其作個頭呀!
honestly, HT mark the price to this level, of coz they can give 0.9 discount with gift la......even give 0.8 discount, they still gain a lot la..........why not set the original price to $2000 and give u  guys 0.6 discount.....the price is going to a non reasonable level.......
訂左
經過CP事件同今次嘅VIP政策
感覺HT marketing有D改善了
希望質量都會有改善
有冇唔訂既vip好心人可以幫我呢個新入坑既訂呀
太貴食唔落, 可以既pm我
rayli0503 發表於 22-12-2011 07:12 PM

比多一百蚊啦,又要著數又唔想比錢
今次會唔會又好似Classic Predator咁到時得一個頭?
woowoobb 發表於 22-12-2011 11:30 AM

一D都唔出奇,P仔明明說好兩個頭,仲要無咩人投訢,
一向最後張相就是show晒所有野出來,正如船長,只會display一張面,不會一做頭,Batman 只display兩個嘴,不會連頭。

入返正題,個頭放不入紅衫朱朱俠,好可惜,
個沙地台要睇下實物先,但創意就比高分。
HT好似幾個星期無出新野..
而家先見到.......聽日出去訂!!! 等我ar!!:79:
都唔錯!:71:
可惜對朱朱人無愛:38:儲錢等貓女(希望會出啦!):34:
我覺得今次真係好好架啦

1.首先附加禮物就係呢類有又得無又唔恨就最好,唔駛恨死人(我自己係vip都係咁話) ...
不肖生 發表於 22-12-2011 09:45 PM

100%同意, 做人要公道D, 做得好要讚,唔好只係識得日插夜插.
做善事有vip gift確係好事.
另外頭雕真係值錢,係人都知頭雕要肖像權,又要專登搵人雕,
我覺得買貴D 都好正常.唔可以成日搵紅蜘蛛黎比較.
呢隻貴得黎都算比足野丫.
我覺得今次真係好好架啦

1.首先附加禮物就係呢類有又得無又唔恨就最好,唔駛恨死人(我自己係vip都係咁話) ...
不肖生 發表於 22-12-2011 09:45 PM

其實ht 最近好多產品都係手功,上色都好令仔,
但就同真人唔似,
個人覺得如下.
alice
babydoll
黑之之俠 peter 頭

可能又用個招
"電影公司/演員覺得太似真人,唔批呀,
所以,最後要批個唔似真人的做大貨"
今日9點左右去到睇左實物
立即入去排隊課水 ( 不過10幾人排緊 , 老婆又肚餓 , 走左冇訂到 , sat先出去訂 )
黑gg --> cool ( 我冇入紅gg , 就係想入黑gg )
頭雕 --> 靚仔 , 我老婆話似 , 我就覺得7成似
沙人地台 --> 巨 !!!  唔當佢係地台 , 獨立擺放都唔失禮
vip gift --> 捐錢有gift , 120分讚 , 呢個marketing策略very good , 一舉3得
價錢 --> 我個人係接受到 ( 非vip 另外會捐錢買gift )
今次有得俾我地呢D唔係VIP既都有機會有gift,而VIP既有gift又有9折的確幾好,
俾多一兩百唔係問題,最緊要有得 ...
alexsonying 發表於 22-12-2011 07:30 PM

我覺得咁倏係好,
比的 NON VIP 加1-200 ,就有 GIFT~
黑蛛拍造型照先係jel行個頭...
戲入面,變成黑蛛時,大部份時間都係留陰....

可唔可以改翻個髮型呀陳生~~ ...
MAX 發表於 22-12-2011 02:29 PM

個人覺得,呢個髮形,都幾有型~~