Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Spider-Man 3:Spider-Man (Black Suit Version) with Sandman Diorama

頭像被屏蔽
有呢d大地台大配件 次次都可mark高3-400蚊
上色又比上人頭果d易好多~ HT緊係次次都整多一大舊野俾你嘆啦
hotroys 發表於 22-12-2011 01:25 PM

近來趨勢都是以地台或配件比figure還大呢,
似乎地台或配件才是主角呢,
或許未來每次都會生產埋figure的衫褲鞋襪,洋樓汽車,姨媽姑爹.......
到時真是做figure好過做人,
做figure就住洋樓,養"獵太"(predator),揸"戰車"(batman),
做人就........................................................................................................
{:3_141:}
已經開始覺得HT有D搶錢,之前紅蜘蛛(都係今年)~九舊幾,
我當通漲,樣樣加,加多一舊成本好唔好...???
地台大小小,加多個頭雕,咁樣就賣貴多四舊幾,有D過份...!!!!!!!
<個人意見,不喜勿插>
另外vip今次可以兩個優惠同時用?
為答謝一直支持Toy Hunters的尊貴會員,現隆重宣佈以下特別優惠:

Toy Hunters會員凡訂購【Spider-Man 3: 1/6th scale Spider-Man (Black Suit Version) Limited Edition Collectible Figurine with Sandman Diorama Base】,除可使用九折優惠外,更會免費獲贈限量版配件一個。*

即係會員1430x 0.9 = 1287送 Gift ... ???

:71::71::71:
大家仲買, 明年又出新&#22021;Spider-Man.
下年開始, 少玩HT玩第樣, 就係消費者最有力的抗議
手頭上剩返mark II同1989 batman + joker, 決定唔再訂
呢隻轉色加頭雕+地台就收多四舊, QC又每況愈下, 我都係等現貨
到時現貨QC OK又有老虎VIP價就考慮下, 冇就可以慳返!
對於我黎講,杜比仔既蜘蛛俠先係我認識既蜘蛛俠,唔係話下年果個唔好,不過取代唔到呢個有杜比頭既蜘蛛俠囉,所以呢隻係必入既!
黑蛛拍造型照先係jel行個頭...
戲入面,變成黑蛛時,大部份時間都係留陰....

可唔可以改翻個髮型呀陳生~~:63:

其實我想要VENOM多過黑蛛....

呢隻黑朱岩曬我&#21874;無買紅朱的人:34:
下年隻新紅朱拉花幾靚,到先買新紅朱好了:43:
回復 35# thiam

下年個隻同這隻差好遠.....兩件衫都唔同
而且都唔知佢下年D價又會唔會升啦
下年開始, 少玩HT玩第樣, 就係消費者最有力的抗議
手頭上剩返mark II同1989 batman + joker, 決定唔再訂
...
kmtang 發表於 22-12-2011 02:16 PM

絕對認同,冇靚價都唔入,反正有紅蜘蛛...!!!!!
絕對認同,冇靚價都唔入,反正有紅蜘蛛...!!!!!
kafai1978 發表於 22-12-2011 02:36 PM

但,相反地... 只有這一集有黑蜘蛛 ...
有冇唔訂呢隻既vip可以幫小弟訂><
已經開始覺得HT有D搶錢,之前紅蜘蛛(都係今年)~九舊幾,
我當通漲,樣樣加,加多一舊成本好唔好...???
地 ...
kafai1978 發表於 22-12-2011 02:10 PM

隻紅朱訂價係$890,即係貴o左1380-890 = $490
升幅係 $490/$890 = 55% 狼過中電
只需捐出一定金額予聯合國兒童基金香港委員會(Hong Kong Committee for UNICEF)*,Hot Toys便會送出該款產品的限量版配件一個。。。。。。。

咁捐幾多呢 ? .......一定金額???.....$10...$100....$1000....$10000000000
好無準則喎