Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Spider-Man 3:Spider-Man (Black Suit Version) with Sandman Diorama

呢個措施係幾好既, 又有得退稅, 有又得比非會員有選擇, 希望佢會長有, btw呢隻我唔訂, 冇愛,自己有隻m記comic版spiderman就算喇, 睇下可能出貨果陣先執過頭雕
本身無蜘蛛俠, 所以呢隻要訂 :78:
今次都ok嘅!不過我情願要多個peter亂髮頭雕,都唔係好想要地台!
只需捐出一定金額予聯合國兒童基金香港委員會(Hong Kong Committee for UNICEF)*,Hot Toys便會送出該款產 ...
jedi 發表於 22-12-2011 02:57 PM

如果HT 賣隻spiderman $1380 ,會捐$400 給UNICEF, 我一定讚好.  

點解我唔自己去捐呢?
只需捐出一定金額予聯合國兒童基金香港委員會(Hong Kong Committee for UNICEF)*,Hot Toys便會送出該款產 ...
jedi 發表於 22-12-2011 02:57 PM

$100 問o左o拿,捐一百個流星鎚就係你ga o拿
回復 49# gekigoke

其實佢呢個做法就好似街邊spca果d咁, 比錢買佢d野, d錢拎左去做善事一樣
回復  gekigoke

其實佢呢個做法就好似街邊spca果d咁, 比錢買佢d野, d錢拎左去做善事一樣
siumy 發表於 22-12-2011 03:29 PM

SPCA 好似係全數拎去做善事
頭像被屏蔽
ht冬至會唔會早收架?諗住一陣出去訂
頭像被屏蔽
個磓一魚就唔會買,不過可以做善事就考慮下:58:
回復 52# gekigoke

而家佢都係全數,佢有個箱比你直接入
:71:正
睇咗實物,唔錯:78:
訂埋!
呢隻黑色几正,有冇唔訂呢隻既vip大大可以幫小弟訂, please pm, thanks a lot^^