Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.92~~~顛峰中的顛峰~~~Den-O Climax Form

回復  Somebody_Ex

Some大同各位師兄聖誕快樂
順便想問問Some大..你平時D拉打系全部都開盒 ...
kaikazemi 發表於 23-12-2011 12:34 PM
而家只係可以 display 大部份咋~~~小部份會入番盒~~~我會擺响個 display 櫃度~~~:65:
有塵我會用軟毛掃先輕輕掃走大部份塵先~~~跟住用微濕布小心抺乾淨污糟部份~~~:77:
系HK加噶價應該無我地內地加噶多吧....最可怕噶系砍單啊...造就好多無良奸商啊我地呢邊 ...
kaikazemi 發表於 23-12-2011 12:36 PM
希望大大買到啦~~~~~:handshake:
宜家睇睇下 電王既必殺技原來額有心思..
原來腳踢,拳擊,胸前大炮 分別代表不同異魔神既絕招,,,
熱血追擊者 發表於 23-12-2011 01:30 PM
是啊~~~~~點都有啲設計GE~~~~~~:DD
十卜
回復 61# Somebody_Ex
唔该晒Some大啦...学到也拉:handshake:
回復 61# Somebody_Ex ]
唔該曬Some大啦...又學到野啦:)
请问这只的QC如何?
回復 61# Somebody_Ex

多謝Some大啦....又學到也嚕:handshake:
十卜
inowu 發表於 24-12-2011 12:31 PM
THX inowu 兄支持~~~~:)

唔该晒Some大啦...学到也拉
kaikazemi 發表於 24-12-2011 02:52 PM

回復  Somebody_Ex ]
唔該曬Some大啦...又學到野啦
kaikazemi 發表於 24-12-2011 02:53 PM

多謝Some大啦....又學到也嚕
kaikazemi 發表於 24-12-2011 08:28 PM
唔好客氣~~~~~:DD
请问这只的QC如何?
alamu 發表於 24-12-2011 05:03 PM
不錯~~~~~沒有大問題~~~只是換件時要小心點便行了~~~~:)