Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.92~~~顛峰中的顛峰~~~Den-O Climax Form

多謝some大既report:64:

太多件要換, 唔似玩緊shf:30:
Support:71:
呢隻上色真係相當colourful...很多配件可玩...不過換裝又真係有d麻煩:66:
super climax...預佢9成都係魂限...又要俾苯大呃多次錢:63:
支持some大,相信大大一定買左唔止一盒
呢隻出得吾錯:43:
不過無乜愛同個價甘高潮,pass:78:
"我~~~~參上~~~~~ 我一開始便是最顛峰的狀態~~~你今天不夠運了~~~ "~~~桃塔羅斯在電王電視和電影 ...
Somebody_Ex 發表於 20-12-2011 11:08 AM

其實就算一般人要蹲下, 要平腳蹲都唔係個個做到...

btw, support your sharing~~~!
顛峰既SHF與及顛峰的帖:71:
Very Good Report! Support You! :71:
頭像被屏蔽
拆件比較麻煩~龍頭本身開合可以直接做個關節就搞店~何必搞個替換頭...
雖然要左換右換件好麻煩~~~
但整體嚟講電王系列真係非常給力~~~
而家真係好希望快啲出Zero ...
pein 發表於 20-12-2011 11:30 AM
換件時我又驚整爛~~~又驚整唔見~~~繼 Mezool 之後我已經成咗驚弓之鳥~~~:69: 零王出都唔錯~~~:43:
多謝some大又為我地整咗一個正post
話說小弟都唔係好敢將d配件拆黎拆去
timothy276217 發表於 20-12-2011 11:31 AM
THX Timothy 兄支持~~~~:77:我都驚換黎換去架~~~~:80:
拆手同拆腳甲真係勁牙煙~~~
pein 發表於 20-12-2011 11:32 AM
X2~~~~~~~~~:55:
咁豪快紅同魔童都有得換ge
yugi 發表於 20-12-2011 11:39 AM
又係好驚~~~~~~~:68:
我覺得如果淨係對翼魂限(即係好似之前ooo鳥系對翼咁)都OK
只期望唔好成隻出多次魂限:o
雖然可能弄斷零件, 但這樣替換都有好處嘛~把電幪面除下後的身體都沒怎樣露出插孔喔~

可惜目前他的價格.. ...
手榴蛋包飯 發表於 20-12-2011 11:42 AM
唔知第時有無另外換件方法呢~~~~下下"抆"真係幾牙煙~~~皆因啲膠料未必承受到~~~:54:
正report
...............
dragonman 發表於 20-12-2011 11:48 AM
THX dragonman 兄支持~~~~~:77:
雖然我無睇電王...不過電王系列既SHF我覺得質素都好高
呢個價錢同配件即時將同期既牛角先生比下去...: ...
ricky0706 發表於 20-12-2011 12:17 PM
質素算係OK~~~~同意~~~~:73:
牛角先生屬另一動漫製作~~就咁比又好似唔係咁啱GE~~~~~:)
climax形態算感覺好似不錯,但好似換件都幾多了,個人中意new多少少,哈哈,多謝some大分享
支持:71:
唔係liner form勁D咩:62:??