Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.92~~~顛峰中的顛峰~~~Den-O Climax Form

Very Good Report! Support You!
toy4jeff 發表於 20-12-2011 04:37 PM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~~:)
拆件比較麻煩~龍頭本身開合可以直接做個關節就搞店~何必搞個替換頭...
x2toys 發表於 20-12-2011 04:56 PM
多件配件都係一件好事黎GE~~~~:DD
我覺得如果淨係對翼魂限(即係好似之前ooo鳥系對翼咁)都OK
只期望唔好成隻出多次魂限
darktoby 發表於 20-12-2011 05:51 PM
淨翼parts 加埋地台又可以出盒魂限~~~~~:DD
climax形態算感覺好似不錯,但好似換件都幾多了,個人中意new多少少,哈哈,多謝some大分享
bond123 發表於 20-12-2011 06:09 PM
THX bond123 兄支持~~~~咁多隻 SHF 以呢隻換 Parts 算係幾多~~~~:(
遲大到十卜:43:some大Shf post一定要支持,希望shf用e+技術出番隻ver2 black同埋RX-生體機體等等
支持
唔係liner form勁D咩??
zero~004 發表於 20-12-2011 06:28 PM
THX zero~004  兄支持~~~~:)我以前都以為係 liner 勁啲~~~但睇番設定都係 climax 先係最強 form~~~:DD
SOME大!!!!!!! 小小小小小弟又嚟支持你la
今次den-o真係好似幾正
係時侯放低成見, 考慮入佢 ...
_WL_ 發表於 20-12-2011 06:40 PM
THX _WL_兄支持~~~~~Climax 幾OK架~~~~:)
呢隻真係唔錯~~

support
KiraYamato0621 發表於 20-12-2011 07:10 PM
thx Kira 兄支持~~~~~~:77:
回復  Somebody_Ex  

隻左手換左一兩次我都冇再換,話說some兄有冇試過咁整?
御姐喵 發表於 20-12-2011 08:18 PM
無呀~~~~我照番設定整黎影相~~~~跟住變回原狀就唔敢點再變啦~~~~:69:
電王Climax Form同新電王都係SHF的極品∼∼
yin 發表於 20-12-2011 08:45 PM
同意~~~~不過又未算係極品GE~~~~~:77:
支持一下
cchong420 發表於 20-12-2011 09:03 PM
THX~~~~~~~~~~~:34:
支持some兄既電王靚相post
calvines1995 發表於 20-12-2011 09:20 PM
THX calvines1995 兄支持~~~~~~:77:
some大出Climax了,支持
牛角同電王都想入,可惜買了SHF以外的玩具哦,唯有等下先入返
zero2443 發表於 20-12-2011 09:45 PM
THX zero2443 兄支持~~~~~~太多玩具確係要作出取捨~~~~~:67:
十卜Some大啦:34: .....話說...今次噶電王身上噶異魔神竟然無複眼....有D失望啊:31:
我絕對笨大會出魂限parts 重現super climax form
sckoko 發表於 20-12-2011 11:31 PM
呢個成數會相當高~~~~~:80:
十卜SOME大到顛峰中的顛峰................
wing0boy 發表於 21-12-2011 12:04 AM
wing sir 竟然咁顛峰~~~~~:$
可惜蒲塔羅斯的面具不是透明............
一文字 發表於 21-12-2011 12:08 AM
係~~~整埋透明眼會更加好~~~~:(
似乎真係唔錯, 但SHF既價錢已唔係我呢D窮等人可以買了, 唯有睇some大既post....
virtualman 發表於 21-12-2011 12:23 AM
唔好玩啦~~~雖然加咗價~~~:60:但都唔算係貴價玩具~~~:(
我換件時最怕整爛頭上對角~~~
pein 發表於 21-12-2011 08:11 AM
同意的說~~~~~~~:68:
遲大到十卜some大Shf post一定要支持,希望shf用e+技術出番隻ver2 black同埋RX-生體機體等等
ZIN 發表於 21-12-2011 06:48 PM
THX ZIN 兄支持~~~~~:77:你仍然念念不忘有遺憾GE Black~~~~:42:
我換件時最怕整爛頭上對角~~~
pein 發表於 21-12-2011 08:11 AM
同意的說~~~~~~~:68:
十卜Some大啦 .....話說...今次噶電王身上噶異魔神竟然無複眼....有D失望啊
kaikazemi 發表於 22-12-2011 04:28 PM
係~~~~的確整埋會好啲~~~~:42:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~祝各位聖誕快樂~~~新年進步~~~:77:
回復 57# Somebody_Ex

Some大同各位師兄聖誕快樂:handshake:
順便想問問Some大..你平時D拉打系全部都開盒Display定系入盒咖???同埋如果SHF積塵有D多噶話要點樣清潔啊...唔該噻:handshake:
回復 55# Somebody_Ex
系HK加噶價應該無我地內地加噶多吧....最可怕噶系砍單啊...造就好多無良奸商啊我地呢邊:time:
宜家睇睇下 電王既必殺技原來額有心思..
原來腳踢,拳擊,胸前大炮 分別代表不同異魔神既絕招,,,