Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.92~~~顛峰中的顛峰~~~Den-O Climax Form

SOME大!!!!!!!:43: 小小小小小弟又嚟支持你la
今次den-o真係好似幾正:58:
係時侯放低成見, 考慮入佢
呢隻真係唔錯~~

support
多謝some大既report

太多件要換, 唔似玩緊shf
big9kan 發表於 20-12-2011 12:23 PM
THX big9kan 兄支持~~~我諗呢個型態出公你都幾頭痕~~~全身開晒竉又唔好睇~~~唯有咁樣換囉~~~:(

Support
呢隻上色真係相當colourful...很多配件可玩...不過換裝又真係有d麻煩
super climax...預 ...
D@ZAce 發表於 20-12-2011 12:36 PM
Super 只係多對翼~~~同一素體轉過盒加多少少就得啦~~~極有可能係魂限~~~:oh:
回復 33# Somebody_Ex

隻左手換左一兩次我都冇再換,話說some兄有冇試過咁整?
電王Climax Form同新電王都係SHF的極品∼∼
支持一下:78::78::78:
支持some兄既電王靚相post:77::77:
支持some大,相信大大一定買左唔止一盒
davidki99 發表於 20-12-2011 12:40 PM
我無呀 davidki99 兄~~~~盡量都係一盒走天涯~~~:(
呢隻出得吾錯
不過無乜愛同個價甘高潮,pass
saga522 發表於 20-12-2011 12:49 PM
多謝 saga 兄支持~~~:)不過你放棄了~~~~:oh:
其實就算一般人要蹲下, 要平腳蹲都唔係個個做到...

btw, support your sharing~~~!
pcwolf 發表於 20-12-2011 12:57 PM
正常蹲下平腳會令後踭關節會扯得好緊~~~翹腳會舒服啲~~~:)
顛峰既SHF與及顛峰的帖
F.S.飛煞 發表於 20-12-2011 03:56 PM
太誇獎了FS 兄~~~~~~~~~:(
some大出Climax了,支持:71:
牛角同電王都想入,可惜買了SHF以外的玩具哦,唯有等下先入返:42:
我絕對笨大會出魂限parts 重現super climax form
十卜SOME大到顛峰中的顛峰................:$
可惜蒲塔羅斯的面具不是透明............:44:
似乎真係唔錯, 但SHF既價錢已唔係我呢D窮等人可以買了, 唯有睇some大既post....:help:
換件時我又驚整爛~~~又驚整唔見~~~繼 Mezool 之後我已經成咗驚弓之鳥~~~ 零王出都唔錯~~~
T ...
Somebody_Ex 發表於 20-12-2011 05:45 PM

我換件時最怕整爛頭上對角~~~:69: