Toysdaily 玩具日報

查看: 7966|回復: 17

[玩具攝影] 逆天的SHF~ 電王 CLIMAX FORM

我最喜愛拉打第1位電王~ 第2位W~ 第3位Kiva~

所以見到SHF公報時~ 已經非常期待~

而家SHF已經冇左鐵腳~ 但一樣唔影響可動~ 當然都係有鐵腳好~

CLIMAX FORM 係因為時間問題~ 4隻異魔神都開始消失~ 而因為良太朗既思念~ 復活合體而成~

大約係咁la~

如果未睇過電王~ 會覺得好怪~ 點解4個放曬係個身上~ 不過當你睇過電王後~ 保證你會愛上~

支持:71:我曾經也是超級電王粉,但自從變左毒榴後就有少少反感:42:,以前既我一定即刻買:*,e+5急住~
SHF5係完全5用鐵腳哦,龍騎同T&B系列都重用鐵腳,相信係睇情況用..
比起Climax,我更喜歡拉啦:35:
强烈希望快d出埋zeronos,gun form,sword form,rod form,axe form同wing form:handshake:
我反而是睇完電王先更加不能接受,個設定好獵奇:p
純粹個人看法
歸返玩具造形上,我想問其實佢可唔可塞哂全部parts上身?
我見冇人咁玩好好奇
睇到一半, 個女主角唔做就無睇落去:63:
我最喜愛拉打第1位電王~ 第2位W~ 第3位Kiva~

所以見到SHF公報時~ 已經非常期待~

而家SHF已經冇左鐵腳 ...
逆天原罪 發表於 18-12-2011 05:14 PM

你真係多野買...:80:
强烈希望快d出埋zeronos,gun form,sword form,rod form,axe form同wing form
darktoby 發表於 18-12-2011 06:06 PM

仲有隻NEGA FORM呢
你真係多野買...
高機動型黑百合 發表於 18-12-2011 07:36 PM

:)    :)    :)    :) 錯覺錯覺~ 呵呵~:35:
錯覺錯覺~ 呵呵~
逆天原罪 發表於 18-12-2011 08:47 PM

我想買但無位...:help:
回復 4# 歪不正 咁樣?
女主角做到一半唔做架?!
我睇左8集唔知添, 不過唔做都好既
這麼醜的妞...唔洗靠特技化妝都可以扮BATMAN隻小丑
女主角做到一半唔做架?!
我睇左8集唔知添, 不過唔做都好既
這麼醜的妞...唔洗靠特技化妝都可以扮BATMAN隻 ...
superterry 發表於 18-12-2011 11:45 PM

認真...其實我覺得佢幾靚的...
認真...其實我覺得佢幾靚的...
pcwolf 發表於 19-12-2011 12:05 AM

同感,我都覺得幾靚女,我睇電王有一半係為左看她~
回復  歪不正  咁樣?
御姐喵 發表於 18-12-2011 11:16 PM

yeah yeah 你成為了網上第1個發表全合體照的:p
我想買但無位...
高機動型黑百合 發表於 18-12-2011 09:06 PM

咁細隻點會無位呀:45::45: