Toysdaily 玩具日報

查看: 7900|回復: 39

[Hot Toys] [外拍] ~還是覺得您很好~ Hottoys 1/6 Terminator 2 T-800

[外拍] ~還是覺得您很好~ Hottoys 1/6 Terminator 2 T-800

縱使有大大隻1/4 EB阿諾揸手,小弟都唔會見異思遷,因為呢隻HT版實在太正了。為向大婆阿諾表示公平,小弟一於外拍多一次。

HT版本美型師氣,身型比例均稱,素體結構實淨,是難得一見的好物。加上1/6配件易買,玩法變化多,亦容易收藏。

缺點係皮褸易走位,假皮放於櫃內兩年已開始有老化跡象,兩項而已。

縱使抄價頗貴,如果是T-800 fans的話,仍然應該考慮一入。

癈話少說,去相:

各位帥兄, 請請~

所以我也後追了
家中身價第二高的12"
正呀!!
自組配件多花款玩! :71:
拍很很好呀∼不過1:6的假皮及著上身的感覺真的不及1:4,
始終物料及比例不同呢∼
我都覺得呢隻正D... 面相1:6 比 1:4 似 D !!
拍很很好呀∼不過1:6的假皮及著上身的感覺真的不及1:4,
始終物料及比例不同呢∼
Dick.Po 發表於 7-12-2011 12:38 PM

Thanks版主。

論衣服,enterbay完勝,無可爭議。

大家可以睇睇大動作時,ht版點執皮褸都有些許不自然。

比例使然,以量產1/6來說,已交足功課了。
自從把RIDER ORG FORM齊集, 開始又想玩人型......, 點解...點解....., 好希望HT重出第一滴血, 舊那些我接受不到.
自從把RIDER ORG FORM齊集, 開始又想玩人型......, 點解...點解....., 好希望HT重出第一滴血, 舊那些我接受 ...
ZIN 發表於 7-12-2011 01:22 PM

接受唔到價錢之嗎~

有愛嘅,咪諗諗佢囉~:57:
我都覺得呢隻正D... 面相1:6 比 1:4 似 D !!
dennis128 發表於 7-12-2011 12:48

小弟完全否定1:6 比1:4 似 :64:
睇完大大啲正相... 即刻想掉左自己果隻... 點解大大果隻會靚咁多嫁......:63:

BTW... 小弟鍾意呢張......

呢張都鍾意……:63:

回復 8# catcat

仲乜有新嘅唔等, 要後入高追咁慘, RIDER已經係咁, 我唔想無間地追, 後追回心儀物係悽美, 但先悽才後美:53: 我老豆唔係李生, 如果係我又分分鐘跟本唔會中意玩具:no: 我老虎已經成日數住我D RIDER, 點解平成10隻孌到有昭和...?:^又有D有電單車坐嘅, 老公到底幾時儲完, 我只能答, E+就等每年出一隻RIDER架乍, 舒服哂, 但我無講佢知一隻RIDER可以孌幾種FORM:DD
睇完大大啲正相... 即刻想掉左自己果隻... 點解大大果隻會靚咁多嫁......

BTW... 小弟鍾意呢張 ...
$hiine 發表於 7-12-2011 01:48 PM

$$大突然間咁正經,小弟真係老懷安慰。:$

感謝正經支持!!:64:

Btw,重打乜鬼野燈影相姐,揾日外拍啦。
經典電影、經典角色、經典產品、經典炒價...!!!
好彩我以一個唔算太離譜o既炒價入手...!!!
回復 13# catcat

外拍搵埋小弟:D等我學嘢