Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[Hot Toys] [外拍] ~還是覺得您很好~ Hottoys 1/6 Terminator 2 T-800

回復 1# catcat
大大影洲長,小弟梗係要入來比番個Good啦!
小弟始終覺得ht依個洲長最正!:62:
個人觀感...
同樣外拍...
EB的有一種似真人的感覺...
HT的只是一隻精細的人偶...

可能真係SIZE大細的 ...
MAX 發表於 7-12-2011 03:34 PM

HT嘅BD版T-800, 必買!

不過到時又唔知加到幾多千銀至有得玩....
回復  catcat
大大影洲長,小弟梗係要入來比番個Good啦!
小弟始終覺得ht依個洲長最正!
locat 發表於 8-12-2011 12:24 AM

完全感受到LOCAT大大對前州長嘅愛!

感謝支持!!:64:
感謝樓上咁多位師兄支持。:64:
激讚真人show
大大個標題如果改成"還是覺得你最好"
肯定打大交十九幾版
Oldcat 發表於 7-12-2011 06:09 PM

我知TD編輯刀希望少d鬧交post,我刀好想TD有外國forum質素,不過真係需要高質的分享同言論,唔係d小圈子、小兒科的爭論。
我刀可以同cat大講,小弟絕大部份既post刀係勸交,提出自己認為中立意見,產品評論、意見等。當然我係好打不平、希望挫強扶弱,會讚揚d新品新舖(多d新品新舖係市場之福呀)你可以check下架( 如果得閒, 唔好介意)。大概佔九成刀係勸交、評論。真希望香港刀有更高質的論壇!

:66:
HT嘅BD版T-800, 必買!

不過到時又唔知加到幾多千銀至有得玩....
catcat 發表於 8-12-2011 01:07 PM

小弟都等左好耐~~~~~~
我知TD編輯刀希望少d鬧交post,我刀好想TD有外國forum質素,不過真係需要高質的分享同言論,唔係d小圈子、 ...
catcat 發表於 8-12-2011 01:42 PM

任重道遠:71:
在下所認識的cat 大確實如斯
非不得已,絕不還手,從來對事不對品牌
容人之量絕對於小弟之上!
在下回複主要覺得此post 標題立得很好
如果用上學友名曲,須只一字之差
恐怕回帖大不同,僅此而已,並無別意:77:
任重道遠
在下所認識的cat 大確實如斯
非不得已,絕不還手,從來對事不對品牌
容人之量絕對於小弟之 ...