Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [外拍] ~還是覺得您很好~ Hottoys 1/6 Terminator 2 T-800

catcat師兄,如果件皮褸保養,你試下去鞋舖買盒擦皮鞋鞋油,
一盒有兩面,一邊係透明光油,一邊係黑色鞋油,
兩面都海綿,就用透明油擦,皮褸會保存得好D,無咁易老化....!!!
我T-800同幽靈騎士都係咁...!!!!
catcat師兄,如果件皮褸保養,你試下去鞋舖買盒擦皮鞋鞋油,
一盒有兩面,一邊係透明光油,一邊係黑色鞋油 ...
kafai1978 發表於 7-12-2011 02:12 PM

依~ 試得過喎~

Thanks師兄!!:64:
頭像被屏蔽
EB同HT係個樣各有優點同缺點
EB頭就太大..HT就某d角度望落變左另一個人
Not possible, after getting EB Arnold, I'm planning to sell off my HT.
個人觀感...
同樣外拍...
EB的有一種似真人的感覺...
HT的只是一隻精細的人偶...

可能真係SIZE大細的影響...

不過面相輪廓方面,我都係覺得EB的比HT的較似...
畢竟HT的已經是舊作....EB的是近期作品...
若HT有機會再出阿諾...我相信又再會有進步...
回復 20# MAX

Agree x 2
頭像被屏蔽
:64::64:CAT 大 好正呀, 下次影埋火神炮.......
:71: catcat依排係咁出貨.....抵您受精
睇完大大啲正相... 即刻想掉左自己果隻... 點解大大果隻會靚咁多嫁......

BTW... 小弟鍾意呢張 ...
$hiine 發表於 7-12-2011 01:48 PM

快d掉啦!!我屋企垃圾筒有位呀!!:51:
CAT 大 好正呀, 下次影埋火神炮.......
夜星閃 發表於 7-12-2011 04:23 PM

夜夜都好耐無响我地大房浦頭lu wor。。。。搞緊咩呀。。。:67:
CAT 大 好正呀, 下次影埋火神炮.......
夜星閃 發表於 7-12-2011 04:23 PM

今朝驚落雨,所以專登除左支火神炮落嚟至出街。

下次有機會嘅~

止住咳先好嗎?

Very good pictures!!!  Support outdoor shooting!!!  :43:
激讚真人show :71:
大大個標題如果改成"還是覺得你最好"
肯定打大交十九幾版:34:
好正嘅外拍相!! 呢隻真係經典好物,當年開賣價都只不過係$1,080 !! 好抵..唉!! 只怪自己遲入坑,想入都入唔到(唔想硬食炒價...sad) 真羡慕Cat大兩隻版本都有晒...
我兩隻都有, 各有各好.:34: