Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.89~~~笨蛋英雄~~~Ryuki Blank Form

龍騎都仲可以慢慢嚟~~~
我淨係想笨大快啲補埋Agito BF同SF~~~
仲有響鬼同劍~~~
pein 發表於 7-12-2011 02:38 PM
Agito 嗰兩隻真係等到火都黎埋~~~~千祈唔好又咩緊急發售~~~~:*
support,吾錯but pass
話說some大都幾多野末出post
birth蝎子,騎士
saga522 發表於 7-12-2011 05:01 PM
好多帖都想出~~~~~無奈無得開壇~~~~:help:
回復  Somebody_Ex

Good post some big !!!!!!I have not seen yor sharing for a long time. Wait f ...
ping_ho 發表於 7-12-2011 07:58 PM
THX ping 兄支持~~~~希望聖誕前可以實行啦~~~~:(
回復  Somebody_Ex

沒有那回事, 我一直都係同初初入SOME大嘅SHF區一樣係一個小小玩具熱愛者 ...
ZIN 發表於 7-12-2011 09:58 PM
總之有分享玩玩具先有樂趣~~~~大家一齊努力吧~~~~:71:
有咗 some 大呢個帖當宣傳, 龍騎 blank form 應該能挽回一點人氣..., 不過小弟一心等呢個月嘅電 ...
Englishman 發表於 7-12-2011 10:01 PM
THX Englishman 兄支持~~~~Climax Form 下個禮拜就到啦~~~:77:
Support SomeBro!!! It's been a loooong whole since ur last report!
Miss ur detailed report very muc ...
fktuen 發表於 8-12-2011 01:03 AM
THX fktuen 兄支持~~~~我呢排開唔到壇同電腦~~~又係另一番痛若~~~:79:
I love your report! Very Good!
toy4jeff 發表於 8-12-2011 09:07 AM
多謝支持~~~~:handshake:
我喜歡睇some大既post..快靚正..但極之討厭笨大將一d好基本既玩具變做"限定"..有時見到同好咁快買到呢d所謂 ...
老文 發表於 8-12-2011 10:14 AM
而家快唔到啦老文兄~~~~:oh:講多兩句發洩下當然無壞啦~~~~不過有時限定重抵買過大貨就真~~~:o
Some大噶測評果日仲系一如既往噶正斗啊....十卜先
期待Some大出夜騎噶測評哦哦
kaikazemi 發表於 8-12-2011 12:31 PM
唔只騎士~~~mezool 我都未開始影相~~~~:no:
多謝some大分享,辛苦哂
燊一 發表於 8-12-2011 08:23 PM
一有機會我會開工啦~~~~~多謝支持~~~:65:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:64: