Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.89~~~笨蛋英雄~~~Ryuki Blank Form

訂了網版, 4月先有
呢隻pass留翻d錢準備13人加獸+dcd 版鯊魚
個台座有齊全部拉打貼紙~~~笨大決心昭然若揭~~~

希望可以啦~~~THX 飛煞兄支持~~~
Somebody_Ex 發表於 6-12-2011 09:10 PM

龍騎都仲可以慢慢嚟~~~
我淨係想笨大快啲補埋Agito BF同SF~~~:(
仲有響鬼同劍~~~:help:
support,吾錯but pass:38:
話說some大都幾多野末出post
birth蝎子,騎士:58:
回復 1# Somebody_Ex

Good post some big !!!!!!I have not seen yor sharing for a long time. Wait for your next knight!!!!;)
沒有強大的愛就融納佢
但如果有多D特技PARTS 先會考慮入佢
一文字 發表於 6-12-2011 11:52 PM
而家特效 parts 變咗賣點~~~~連 figma Robotcop 支槍都有 effect part~~~:DD
隻真係要有多餘錢先好買嗎?
Justin佑 發表於 6-12-2011 11:58 PM
正解~~~~~~~~~:74:
最愛some大的分享~內容詳細~圖片好睇~
天龍之神人 發表於 7-12-2011 12:57 AM
多謝天龍兄支持~~~~~~:)

遲大到十卜~
ZIN 發表於 7-12-2011 02:13 AM
一點也不遲呢~~~~你變成了大佬 ZIN 了~~~~件件玩具都係貴嘢~~~~:DD
回復 37# Somebody_Ex

沒有那回事, 我一直都係同初初入SOME大嘅SHF區一樣係一個小小玩具熱愛者, 到現在仍微不足道, 但熱情一直都有丫, SHF也一點都不便宜, 小弟深深領教過, 重點係限定, 有些限定那能視而不見, 分分鐘同玩M記差不多或者更甚
有咗 some 大呢個帖當宣傳, 龍騎 blank form 應該能挽回一點人氣..., 不過小弟一心等呢個月嘅電王 Climax form。
Support SomeBro!!! It's been a loooong whole since ur last report!
Miss ur detailed report very much!
Hope to see ur sharing more often!
As for me, i's also been a while since I last take toy pix.... Hectic work load is the reason. So, I'll stay as a CD-ROM for a little longer, and enjoy Some Bro's nice report~~
I love your report! Very Good! :71:
我喜歡睇some大既post..快靚正..但極之討厭笨大將一d好基本既玩具變做"限定"..有時見到同好咁快買到呢d所謂既"限定"出到report..就更加火上笨大既做法,將一些同好對玩具的火,化做自己既賺錢工具....sorry..老人家..又講多了
Some大噶測評果日仲系一如既往噶正斗啊....十卜先
期待Some大出夜騎噶測評哦哦:handshake:
多謝some大分享,辛苦哂
訂了網版, 4月先有
msz006_ver.ka 發表於 7-12-2011 01:36 PM
好似等得太耐~~~~~~:(
呢隻pass留翻d錢準備13人加獸+dcd 版鯊魚
yugi 發表於 7-12-2011 01:40 PM
yugi 兄原來有咁大野心~~~~~:$