Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.89~~~笨蛋英雄~~~Ryuki Blank Form

SUPPORT:handshake:
雖然呢隻貴左少少...但就當早4 5個月玩既代價吧:DD:DD
支持some大:)
小弟隻blank form 既QC都好好呢:$~~~
卡片居然係薄膠片咁好:DD
十卜some大  辛苦哂 ....
_WL_ 發表於 6-12-2011 08:31 PM
唔好咁講~~~多謝支持先~~~~:77:
我尼度没门路入手,不过有亦可能不会入。
价钱应该会喇瘌 ...
ToysHunter99 發表於 6-12-2011 08:57 PM
有慢版~~~應該有得平啲GE~~~~:54:
支持SOME大:77:
呢排好似少左你既post 喎
頭像被屏蔽
謝介紹,小弟都訂了,五個月後才有得攞:79:

另外想問問,右邊頭部是否有補過油?
Support Some大~~~:71:
很詳盡的解說。
沒有強大的愛就融納佢
但如果有多D特技PARTS 先會考慮入佢
好似出年4月...拍賣即時版好似係同價tim..所以我咪
唯一好處係分2次比$同遇到超大sad貨,shop有得換 ...
takeshi 發表於 6-12-2011 09:12 PM
咁唯有等等啦~~~:(牛牛重未有正式發售口公佈~~~~不過如果連契約獸出又會好震撼~~~~:$
龍騎出得隻BLANK FORM,咁王蛇都有機會出隻未契約嘅版本
神宗一郎 發表於 6-12-2011 09:14 PM
也無不可~~~只係差隻色~~~連個頭都無變~~~重容易過龍騎~~~:DD
隻真係要有多餘錢先好買嗎?
SUPPORT
雖然呢隻貴左少少...但就當早4 5個月玩既代價吧
D@ZAce 發表於 6-12-2011 09:20 PM
其實比我想像中平架啦~~~同慢版個訂價只係差幾十蚊~~~但唔使等四個月咁耐喎~~~:)

支持some大
小弟隻blank form 既QC都好好呢~~~
timothy276217 發表於 6-12-2011 09:24 PM
THX timothy 兄支持~~~~龍騎 QC 算 OK 啦~~~:DD
卡片居然係薄膠片咁好
cchong420 發表於 6-12-2011 09:41 PM
而家三隻都係薄膠片~~~插卡槽真係可以插張卡落去添~~~:DD
支持SOME大
呢排好似少左你既post 喎
davidki99 發表於 6-12-2011 11:34 PM
THX davidki99 兄支持~~~~呢排真係少咗上黎~~~~希望聖誕節節前後可以出埋其他啦~~~:(
謝介紹,小弟都訂了,五個月後才有得攞

另外想問問,右邊頭部是否有補過油?
聶風 發表於 6-12-2011 11:47 PM
THX 聶風兄支持~~~做咩要咁耐~~~唔係四月咩~~~~:? 右邊膊無補過油~~~可能係光線下出現深淺色咁啫~~~~:)
Support Some大~~~
很詳盡的解說。
Lobo 發表於 6-12-2011 11:52 PM
THX Lobo 兄支持~~~~:)
最愛some大的分享~內容詳細~圖片好睇~
:$遲大到十卜~:handshake: