Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方新圖】1/6 ENTERBAY REAL MASTERPIECE "切·格瓦拉 Che Guevara"

Dick.Po 發表於 7-3-2012 01:27 AM

HT superman?...............
Dick.Po 發表於 7-3-2012 01:27 AM

睇完呢張我笑左
billbill都玩HT?  又幾大方喎
無可否認,頭雕的確做得好好,
但配件小令吸引力大減,
希望有機會跌價啦...!!!!!!
剛看消息,這款店面已經到貨了,這回還真是神速
大家快d買,貼相上來啦:DD
開始跌價咪 :43:

實物圖分享,轉自內地玩具網站的新品分享,原作者:麵條條

今天一早收到香港上市
EB 格瓦拉
太開心
手機照的

頭像被屏蔽
又係頭大身細!
:38:
上y拍入個頭雕就得,
個身同配件, 出面大把地方都有,
加埋條數應該唔過8,9魚!!! :58:
頭大身細 估計係影相角度問題:45:
又係頭大身細!

上y拍入個頭雕就得,
個身同配件, 出面大把地方都有,
加埋條數應該唔過8,9魚!!! :5 ...
TonyM 發表於 8-3-2012 12:11 PM

我相信頭大身細,係影相時o既角度問題o者。
就咁睇都幾靚,期待各師兄o既靚相同報告....!!!!!
EB最近出開呢幾隻唧眼神都相當靚.

繼續轉發內地玩家實物把玩照片,照片作者:颱風轉體,微薄名:玖分風

ENTERBAY.格瓦拉(Che Guevara)1/6模型開盒分享
EB
的包裝一直是我所認可的,大方得體,精美厚重又便於收藏。昨日得知CHE提前到港,臨近傍晚時赴港直奔廣華街此次EBCHE果然沒讓我失望,各位點開大圖自己看吧。一句話點評:這是目前為止我把玩過EB最好的產品,此優良做工品質EB要繼續保持

ENTERBAY.格瓦拉(Che Guevara)1/6模型頭雕特寫到底像不像,實物塗裝到底怎樣,各位施主還是自己看圖說話吧。格瓦拉,一個世紀的傳奇

咦....咦! 得得地wor.... :what: