Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方新圖】1/6 ENTERBAY REAL MASTERPIECE "切·格瓦拉 Che Guevara"

回復 73# kafai1978

咁EB body又真係流d...
一開盒就即刻出現關節鬆嘅情況,一係膊頭,一係手爭,ip man同leon都係咁,不過近期疤面就好左,不過check貨時淨係比你睇個樣有無花,又唔比你驗手手腳腳,希望今次好少少.......
唔係挑剔,應該講係比較...!!!
EB頭雕進步左好多係肯定,
但body同配件仍然係停留左。
當同期HT有隻"神 ...
kafai1978 發表於 29-2-2012 03:38 PM

係呀!一來係同期,二來大家配件一樣咁少,所以羅黎比較下!況且EB 呢個真係吾覺佢會有版權!
頭像被屏蔽
回復  kafai1978

咁EB body又真係流d...
一開盒就即刻出現關節鬆嘅情況,一係膊頭,一係手爭,ip ...
買買買 發表於 29-2-2012 04:03 PM

如果關節吾得真係好死下!不如買老翻body 好過
Eb用d冷門人物…邊個會同佢計較版權唔通哲古華拉半夜返黎搵killbill攞版權費咩
fannyabc128 發表於 29-2-2012 04:12 PM

計吾計版權吾關我地事,問題係如果真係冇版權費,甘個定價可吾以吾好定甘高呢?錢要賺,吾好賺甘盡姐!
回復 74# fannyabc128
如果講船長就更加唔洗比,
先計配件,HT真係多EB好多,
HT好似1430,EB好似1680(會發聲)。
初初我都滿有驚喜咁去睇,
但拎上手一玩,個發聲真係好低能,
完全小朋友玩具Feel囉...!!!!
外型就見人見志喇....!!!!
講真,就算同價,我都係買HT囉...!!!!
頭像被屏蔽
其實我覺得EB應該專心D做亞洲人,
大家都做鬼佬,版權又俾人買晒,
邊夠人爭呀...???
冷門角色/人物又唔係個個受。
好似隻石堅咁咪幾好,賣完一批又一批...!!!!
回復 80# ckc882000

做生意個個都會賺到盡,無可厚非。bill野唔賺到盡又點有錢買法拉里,玩真拉架,
考活唔賺盡點住大屋呀,算啦!師兄,都係個句,岩價就買。
回復 81# kafai1978

HT 1550, EB 1580
I still keeping the damn pre order invoice!!! JP was on sale last year Nov., I cant get mine coz EB is the sole distributor of UU in HK!!!!! Rubbish marketing!!!
回復  ckc882000

做生意個個都會賺到盡,無可厚非。bill野唔賺到盡又點有錢買法拉里,玩真拉架,
考活 ...
買買買 發表於 29-2-2012 04:25 PM

係!不過以事論事姐!
而家個價真係吾啱!
其實我覺得EB應該專心D做亞洲人,
大家都做鬼佬,版權又俾人買晒,
邊夠人爭呀...???
冷門角色/人物又唔 ...
kafai1978 發表於 29-2-2012 04:24 PM

吾係樣樣都要同人鬥,起碼個價吾好同人鬥貴先得架:angry:

不如咁講... che係有自己fans係歷史人物係人民英雄, 崇拜佢自然會入隻供奉, 但種唔會為了佰幾蚊入隻局長算數掛, 所以無得比較
吾係樣樣都要同人鬥,起碼個價吾好同人鬥貴先得架
ckc882000 發表於 29-2-2012 05:04 PM

小弟同意.

eb 最近係有明顯有進步,
但老實講,仍然比ht 有小小距離,

小弟之前都想支持一下eb 產品,
如 鬼冇者及那個殺手不太暖 (我覺得質素是可接受的)
但佢個定價,令小弟卻步了................:38:
小弟同意.

eb 最近係有明顯有進步,
但老實講,仍然比ht 有小小距離,

小弟之前都想支持一下eb ...
E神 發表於 1-3-2012 10:40 PM

Leo 個頭差d,就算一牛下都會考慮
呢隻造得吾錯,一牛就即入,但而家個價甘堅,算吧啦!想支持都吾得!