Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方新圖】1/6 ENTERBAY REAL MASTERPIECE "切·格瓦拉 Che Guevara"

不如咁講... che係有自己fans係歷史人物係人民英雄, 崇拜佢自然會入隻供奉, 但種唔會為了佰幾蚊入隻局長算數 ...
chungyuihing 發表於 1-3-2012 10:11 PM

咁就梗係啦,有愛~就算覺得貴都會入,
即係好似HT Batmoblie89"咁,4千2,
有愛一樣會入咁解...!!!!
而家比較o既係配件同價錢,同角色冇關。
吾係樣樣都要同人鬥,起碼個價吾好同人鬥貴先得架
ckc882000 發表於 29-2-2012 05:04 PM

絕對同意...!!!!
EB硬係每款都要貴HT小小,
配件又要小HT小小...!!!!
講真,你見D細廠做diehard,24hrs hero等出得幾唔錯都係5魚左右價錢.......對住EB,只能講bye-bye!!
絕對同意...!!!!
EB硬係每款都要貴HT小小,
配件又要小HT小小...!!!!
kafai1978 發表於 2-3-2012 12:20 PM

係!真係令人失望既公司
講真,你見D細廠做diehard,24hrs hero等出得幾唔錯都係5魚左右價錢.......對住EB,只能講bye-bye!!
base 發表於 2-3-2012 12:29 PM

係!d野又冇ht 甘好,價又冇細廠甘平!吾知佢想點!真係要拜拜la
頭像被屏蔽
bill爺,減兩舊啦。減兩舊,包保這邊大把師兄買完上相
d人睇完相就會想買架啦:$
Enterbay is aiming for international buyers. A lot of people know 折股華拉. Nice 12 Inches Figure. I am very interested but the price is too expensive. $1000, may be I will buy.:die:
如果好似船長同貓王咁,
同其他公司合作,兩家賺錢,
貴小小都情有可原...!!!!!!
原本幾想買, 但個價...會阻止我.
頭像被屏蔽
:71:
只要個個都唔買住,
個價一定減!!!
大家都唔好買,等動漫節優惠和新年:x
肯定又搞咩咩特價
等得下
回復  base

D我都覺得enterbay係貴~但係die hard 同24真係好難去比.......die hard仲好d....個頭 ...
塞斯 發表於 2-3-2012 01:08 PM

Die hard 係超正頭雕,24:@ 邊位呀請問:angry: