Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [MEDICOM] BODY之進化及簡介(合初心者)

一個字... 勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復  布魯士

聞者傷心
chankb 發表於 6-12-2011 22:27

我唔願做人喇:63:
我仲記得我之前8號風球幫KABUTO換BODY,
用301換, 但問題係, 佢腳板唔可以前後擺.....
而加隻野向前傾了, ZIN大, 有無解救方法?
正!強則貼留名:71:

BTW 唔知邊度重有得買Massive 2 Body 呢??
回復 48# maxcyeung

可以影張相來看看嗎?
回復 49# kfhrider

Kfhrider兄: 超人好像還有得賣呢!
感謝解說,
原來單出的素體比較耐玩,
這樣應該可以放心買隻來玩了

不過真希望角色素體強度可以改善,
因為m牌的動漫人物做的都還不賴說.....
我唔願做人喇
布魯士 發表於 6-12-2011 11:11 PM

咁做神人喇......:63:
回復 51# 巴士烈

哦~~~~謝謝你呀大大!!:77:
回復 53# $hiine

勁揪老師...一早已經跳出神人框框, 佢已經菩提樹下得道成為神:p
回復 50# ZIN

右手邊個一隻, 你應該會見到隻野其實係俾我屈曲左膝頭,
上身都拗後少少先企得到, 因為我係連301個腳板都移植左落去....
回復 56# maxcyeung

你依家係唔係想將佢重新換301改新body,或是只把腳掌換掉,如果換腳掌,你用風筒吹熱鞋位便可把入面腳掌拔出來換,仲有,由於電王,w,kabuto等不是靴型腳,是企得沒那麼穩,我見意再於腳掌及鞋部加點薄海錦或貼布去減少腳掌同鞋內籠空間而令走位情況減去,固定了自然企得穩一點。
回復  ZIN

右手邊個一隻, 你應該會見到隻野其實係俾我屈曲左膝頭,
上身都拗後少少先企得到, 因為我 ...
maxcyeung 發表於 7-12-2011 13:53

maxcyeung兄唔好意思, 借圖黎問少少野, 我見kabuto 既紅同Iron man 既紅差唔多, 想問問放耐左會唔會淺色, 變左紫紅色架?
新的body真的很好
回復 58# yorpheus

又真係無覺喎, 係佢有一忽本身係淺左之外,
其他都唔覺得有變色.....