Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [MEDICOM] BODY之進化及簡介(合初心者)

幾時出HT Body 教學:63:
回復 19# ZIN

Thank you! How about the price? Around 2魚定要3魚?
頭像被屏蔽
:71:超感謝ZIN大大對Medicom Body的詳細講解!謝謝你呢!
感謝分享!不過M記啲垃圾Body同垃圾皮衫巳令我全部放棄再買!完全不合消費者原則同極唔環保!
頭像被屏蔽
I preferred Takara body 1995 this item was made in Japan and never damaged......:71:
造福社團!!

好帖要讚!

小弟呢d初心者堅覺實用。:35:
Thank you teacher :71:

I quite like the new medicom body...
無得頂!!推!!!!!!!推!!!
造福社團!!

好帖要讚!

小弟呢d初心者堅覺實用。
catcat 發表於 6-12-2011 17:36

不能認同更多:63:
3.0ver舊1應該買邊款換thx 因為買左皆旺果D冇盒版M記body太瘦

回復 40# williamsiusuper

其實正式301改單售之body,只有窄膊nake2及闊膊massive兩種之分,窄膊用於膊位沒甲的拉打,闊的用於有膊盔甲的,舉例:black ex 555 影月等便用闊,V3 rider 1&2等用窄,因他們只穿衣而沒膊甲,但有關一切加粗是要自行動腦去改,如用化妝綿或布貼上body再著衫
回復 31# 布魯士

HT就由你同$大出啦,有點感嘆我愛上medicom,要落手攪至安樂:42:
thanks for sharing
回復  布魯士

HT就由你同$大出啦,有點感嘆我愛上medicom,要落手攪至安樂
ZIN 發表於 6-12-2011 21:10

我無body 出教學呀,大大:56:
回復 44# 布魯士

聞者傷心:79: