Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SDX 皇騎士高達 II 世

哇!孤注訂價要九魚七蟹五,仲貴過宇宙船訂。之前啲玩具都係搵孤仔訂,但哩次太貴真係要諗吓幫唔幫襯佢…
一樓就等現貨啦~~~~通常都平
昨晚去問個時仲以為聽錯, 所以前後問咗兩次...訂兩隻嘅話已差成舊水...
最後都上咗去3樓訂...
高達世界中,還是這匹馬比較出名:34:

回復 109# bbdaishogun

你都有玩SD D閃卡既?
我都係,最後上了三樓訂,但因官圖太驚嚇所以只訂一隻先,等B記再出試辦,睇定啲先再訂多隻…
回復  bbdaishogun

你都有玩SD D閃卡既?
黃色小雞 發表於 8-12-2011 08:13 PM

有細個儲落(但上圖是網上找的)
新出的都冇買,除了鎧闘神戰記最後一PART補完外
我POST過上網:35:
http://blog.yahoo.com/_SPM54WOO56C7Y5XX2TBUWFKP4I/articles/356032/index
高達世界中,還是這匹馬比較出名
bbdaishogun 發表於 8-12-2011 06:17 PM

請問呢隻咩馬?騎士同馬仔都好型!
回復 112# bbdaishogun

我想問邊到可以睇返呀。我之前開左http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 2432&highlight=

有好多野想問下係邊來既。。。。。
可以黎依度參考下
spn.blogs.yahoo.co.jp/cardbaka382
之前隻z gundam 係咪普遍QC 都差
邊度仲有得賣同大約幾錢........

抽個水先~試問我有邊隻SDX騎士走得甩...:70:
回復  bbdaishogun

我想問邊到可以睇返呀。我之前開左

有好多野想問下係邊來既。。。。。
黃色小雞 發表於 8-12-2011 10:49 PM

POST 已覆,打死人咩....:he:
請問呢隻咩馬?騎士同馬仔都好型!
whoip 發表於 8-12-2011 10:49 PM

黃金神話篇5主角(G高達5人)合體成的太陽騎士God Gundam
隻馬當然是Master Gundam隻風雲再起:shiny:
黃金神話篇5主角(G高達5人)合體成的太陽騎士God Gundam
隻馬當然是Master Gundam隻風雲再起
bbdaishogun 發表於 9-12-2011 12:02 AM

咦, 合體的嗎? 我睇漫畫佢係超光騎士變身而成的