Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SDX 皇騎士高達 II 世

都係0-既, 其實我細個個時都好鍾意王高達2世嫁, 不過我覺得呢隻試版個樣好唔得, 仲差過SD個款, 所以都係唔 ...
kyostanley 發表於 2-12-2011 02:19 PM

跟之前日本網上訂既sdx為例, 通常都係開訂後2個月左右cut order
都係0-既, 其實我細個個時都好鍾意王高達2世嫁, 不過我覺得呢隻試版個樣好唔得, 仲差過SD個款, 所以都係唔 ...
kyostanley 發表於 2-12-2011 02:19 PM

哈哈∼bb戰士呢隻又係唔捨得砌:^
已訂!!!! SDX 我係"不要問, 只要俾"
saihttam 發表於 3-12-2011 07:38 PM

繞埋手等出貨版 :58::58:
起碼等個零月, 有多幾張相睇下先
saihttam 發表於 3-12-2011 07:38 PM

good ^^ same here
回復 80# simling

same here x2

本身諗住訂一隻。。點知去到。。都係好似f91同聖機兵咁訂左兩隻。。

RE: SDX 皇騎士高達 II 世

回復  simling

same here x2

本身諗住訂一隻。。點知去到。。都係好似f91同聖機兵咁訂左兩隻。。
膠樽 發表於 4-12-2011 04:02 AM

same here X2.......
佢,f91同聖機兵都係訂左兩隻:70:
點解今次貴左咁多?有好多套甲??
請問皇騎士2世  藍本 係邊部高達?
請問皇騎士2世  藍本 係邊部高達?
空 發表於 4-12-2011 12:29 PM

應該是fa -78-1

圖像KING GUNDAM II 世個心口貼住個少少件會唔會係隻馬條頸呢

對照圖

貴多1000日圓會唔會係騎馬再送埋後面支旗~(<-妄想)
圖像KING GUNDAM II 世個心口貼住個少少件會唔會係隻馬條頸呢

對照圖

貴多1000日圓會唔會係 ...
p3500 發表於 4-12-2011 06:41 PM

似係!!!!!!!!!!!!!!!! 應該跟馬
似係!!!!!!!!!!!!!!!! 應該跟馬
果汁先生 發表於 4-12-2011 07:29 PM

咁...對馬無興趣,可唔可以平D?:36:
咁...對馬無興趣,可唔可以平D?
BBGWorld 發表於 4-12-2011 08:41 PM

X2....對隻馬真係無興趣, 寧願佢連埋另外個套甲仲好過....

對照圖

貴多1000日圓會唔會係 ...
p3500 發表於 4-12-2011 06:41 PM

佢下面紅色位係隻腳
照咁睇真係跟馬!!