Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SDX 皇騎士高達 II 世

must more than 9魚:60:
回復 15# p3500

QC     係撞手神   同 價錢係冇關係
九両菜吖咁貴... 而家諗返咁隻聖機兵真係低買囉
貴左唔知D QC會唔會有保證D呢?
p3500 發表於 28-11-2011 06:42 PM

有保證
保證有"暇痴"
點解可以咁鬼貴=-='''
....
7800yen :70::70:
有人估「ブランリヴァル」即係包埋隻馬

ref: http://nov.2chan.net/y/res/2361774.htm
:angry:無咗電鍍金~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好貴:60:
如果無多套甲, 真係...
而且個樣好肥
呢個樣真係真係非常非常非常之肉酸:angry:
:(睇定d先:(zzzzz
皇騎士GUNDAM III先係KING GUNDAM II世個仔喎
Squall 發表於 28-11-2011 06:19 PM

d閃咭好靚呀!!唔睇都唔知出左咁多新的sd高達
好貴
如果無多套甲, 真係...
而且個樣好肥
whoip 發表於 28-11-2011 11:05 PM

換甲就冇喇,係睇下有冇馬,否則 7875yen 講唔通 ... SDX 難得有少少起色咋,爭氣啲啦 :what::what:
樂觀啲諗,F91 既試辦都係尖頭矇眼,皇二世隻試辦似合成相多過實物,有排改啦
電鍍就冇乜可能喇,皇二世既造型咁複雜
換甲就冇喇,係睇下有冇馬,否則 7875yen 講唔通 ... SDX 難得有少少起色咋,爭氣啲啦 :what ...
roundtable 發表於 28-11-2011 11:44 PM

7千8仲貴過之前zeta連馬既6千8成一千yen=-='
無得換裝.又無馬既話 依個價真係太過份
7千8仲貴過之前zeta連馬既6千8成一千yen=-='
無得換裝.又無馬既話 依個價真係太過份
果汁先生 發表於 29-11-2011 12:15 AM

不過咁, 如果出得好(面相、甲、盾), 加隻馬都叫有D誠意...但最終都會抄上, 隻ZETA都1.5K以上:oh:
不過咁, 如果出得好(面相、甲、盾), 加隻馬都叫有D誠意...但最終都會抄上, 隻ZETA都1.5K以上
whoip 發表於 29-11-2011 12:24 AM

最慘就係......佢出得差 無馬得黎都要硬食咁貴=3=
仲要依家唔訂又驚到時炒..