Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [官方大圖] Hot Toys - AC01 - Alien vs. Predator: 1/6th scale Samurai Predator

好形 , 完全中晒
不過 ~PASS~
冇信心落訂鳥 , 出大貨後先諗
我真係唔識欣賞呢隻!明明係隻Predator點解會同日本武士拉埋一齊!日本武士好巴閉咩!
我係中國人!HT老細都係中國人!點解唔出隻Predator x 解放軍!或者出Predator x E.So or Predator x M.Lau!再唔係出隻Predator x 曾灶財!如果真係出三牛我都買!
諗起三年零八個月同南京事件就嬲!
頭像被屏蔽
回復 47# emme

你咁愛國,冇理由上呢個forum睇嘢嗰喎,返去土星啦,連火星都應該唔適合你住㗎喇!
我真係唔識欣賞呢隻!明明係隻Predator點解會同日本武士拉埋一齊!日本武士好巴閉咩!
我係中國人!HT老細 ...
emme 發表於 26-11-2011 03:36 AM

這一位中國人

你一生人未食過出前一丁?

未玩過高達??

未用過日本電器???

未坐過日本車????

未睇過日本 AV?????

:34::34::34::34: :34:
emme 發表於 26-11-2011 03:36

又唔好兩樣唔同嘅嘢拉埋一齊講~
回復 50# Gretzky99

:34: :34: :34: 笑咗:71:

Predator 係美國野, 當年都有份侵華, 你咁愛國,
睇黎只可以玩12"關公.

出隻predator x 解開軍, 你會買嗎?

一隻crossover作品!被無限上綱到三年零八個月!HT老細咪變咗汪精衛?買哩隻figure嘅中國人買家,係你眼中嘅共犯?韓戰�越戰美軍殺咗咁多中國軍人,近來美國又要係南海圍中國!咁你唔好買美�日�HT嘅任何相關產品囉!
what have we learn about HT's prototype photos? final product will probably look like an up sized Hasbro 3.5 inch figure. Even these prototype photos are disappointing, I think it's a big step down from what we saw at the Toy Fair
這一位中國人

未睇過日本 AV?????
Gretzky99 發表於 26-11-2011 08:31 AM

睇完之後笑咗~:66:

”Predator x 解放軍”,呢個我3牛也買:34:
Predator 係美國野, 當年都有份侵華, 你咁愛國,
睇黎只可以玩12"關公.
DIG 發表於 26-11-2011 11:03 AM

12" 關公. ...... :shiny:.... may be Howard should get the license  from the HK cult movie 關公大戰外星人  !!!!!
關公大戰外星人 絕對係經典 cult 片