Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

好彩對同款多色嘅 TK 興趣麻麻,但都入咗少量作外拍用。主打還是個人較喜歡之軍事WWR 系列!
頭像被屏蔽
樓主真係tk王... 睇來差不多齊晒..  

TK就好似星戰d白兵, 明明隻隻差唔多, 但係一定要多人先夠氣勢

不 ...
dogjumpjump 發表於 22-11-2011 11:29 AM

細TK其實都搵得七七八八,仲剩昭和,oya同埋天價嘅黑白色,依家諗梗買唔買:50::70:
犀利.. 天價o既黑白色入得過.. 由期白色.. 好靚的說:71:
回復  滴滴仔

3A要多謝HT tim,唔係佢咁差,我哋都唔會將d錢由HT轉哂去3A啦,難得有樣好嘢rep ...
williamkk 發表於 22-11-2011 10:11 AM

其實之前我都係玩梗HT嘅Ironman系列,價錢貴已經唔好講啦,鬼叫自己鐘意咩,但係啲質素同售後服務真係不敢恭維,又變色,又容易爛,啲衫又會溶,最後忍痛一次過放哂佢,癈事勞氣,但係3A嘅售後服務就正係幾好,我隻TQ俾我玩到斷腳sent咗個email俾3A,佢哋都無問點樣整爛同無問有無單過咗14日換貨期未,呢d咪俾錢嗰個開心又放心,收錢嗰個對一件產品嘅要求囉~~依家去梗3A總壇擺低隻TQ維收:52::61:
細TK其實都搵得七七八八,仲剩昭和,oya同埋天價嘅黑白色,依家諗梗買唔買
speedmarkedmond 發表於 22-11-2011 04:01 PM

If you are going to chase for those highly priced item, I suggest to buy 1/6 instead of 1/12 because the resell value will drop a lot after opening the 1/12 packing!
回復 81# speedmarkedmond

我都仲會買 HT Marvel Hero果d figure,其他錢留比3A,真係好正.不過我覺得3A後追幾隻就ok,因為3A不斷有新出嘢,玩新出嘢都已經夠破產
回復  speedmarkedmond

我都仲會買 HT Marvel Hero果d figure,其他錢留比3A,真係好正.不過我覺得3A後追 ...
williamkk 發表於 22-11-2011 05:00 PM

HT攪到我依家見到Marvel hero都驚:50::53::70:
If you are going to chase for those highly priced item, I suggest to buy 1/6 instead of 1/ ...
RRAAYY 發表於 22-11-2011 04:58 PM

12吋嘅黑白色已經去到有錢都買唔倒:50::56::70:
頭像被屏蔽
3A果d限定真係非常限定, 有隻白色baka係隨機入盒插大蛋..
相信不多過十至二十隻.. 有d大陸賣家都說 ...
dogjumpjump 發表於 22-11-2011 05:57 PM

3a真的太限量鳥~~~~:50:
其實之前我都係玩梗HT嘅Ironman系列,價錢貴已經唔好講啦,鬼叫自己鐘意咩,但係啲質素同售後服 ...
speedmarkedmond 發表於 22-11-2011 04:27 PM

其實寄送都OK,唔一定要親自去。:64:
我...我的天呀.....
好壯觀壓~~~
speed大真係一個tk狂, 一日一tk, 睇黎今晚又有野拆.
:66:
毒到無朋友呀 :63: :63: :63: