Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

咩都唔使講
刺激下你先~~~

支持師兄買到心頭好:71:
不過吾啱我:34:
咩都唔使講
刺激下你先~~~
ckwan 發表於 21-11-2011 05:02 PM

大大引死我啦:handshake::handshake:
依家有無消息,通知我呀:77::77:
我以為我1個月入6隻HT+兩個HT body+勁多散件已經好癲, 原來都只係師兄嘅冰山一角...
我諗一年前係td, 3a都可以叫另類嘢

今時今日, 3A係td 的版數... 絕對唔可以講係另類嘢
dogjumpjump 發表於 21-11-2011 02:26 PM

支持dogjump大大,3A嘅玩法完全唔同ht,ht嗰d已經唔可以叫玩具,玩兩玩會好容易爛,極其量只可以叫藝術品,3A完全可以俾到你玩玩具嘅樂趣,有實體嘅未必係皇道,自家設計未必係另類[呢個係我個人睇法,不喜勿抦]
我都放棄咗ht,將全線ironman放哂.....:64::64:
好野唔好俾佢停~~

好野唔好俾佢停~~
ckwan 發表於 21-11-2011 05:38 PM

ckwan大大唔好引我啦:70:
你係咪想割愛讓俾我呀:66::handshake::x
我都想入。。。請問大大邊度可以買到價錢又合理????
膠樽 發表於 21-11-2011 09:46 AM

This timw is no價錢又合理:50::56::70:
大大,,, 30 金牛 ???:50:
大大,,, 30 金牛 ???
E神 發表於 21-11-2011 07:34 PM

YEAH.........:66::66:
How about you????
YEAH.........
How about you????
speedmarkedmond 發表於 21-11-2011 07:36 PM

我都係用左 10 牛,,,,
都覺得自己有的過份~~~~~~:DD
我都係用左 10 牛,,,,
都覺得自己有的過份~~~~~~
E神 發表於 21-11-2011 07:42 PM

Keep going:66::66::73:
即席寫個"伏"字俾你 :71:
我諗一年前係td, 3a都可以叫另類嘢

今時今日, 3A係td 的版數... 絕對唔可以講係另類嘢
dogjumpjump 發表於 21-11-2011 02:26 PM

冇故事去支持一隻玩具,只係玩造型,咁樣其實真係有幾多人玩,唔係話佢唔好,而係我唔識欣賞.....
更唔好講有D朋友講:"我唔玩HT玩3A"....兩樣野完全冇關.....
我自己係睇電影,電影好睇想買個1/6番屋企,睇卡通,特攝好睇就買個角色玩具番去(唔理咩公司,出得好就得)....
講番3A,係TD,3A既貼加埋都未必有一隻JOKER既貼咁多,對比起黎真係"另類/小眾"野....
("另類/小眾"冇負面意思,如對小弟用詞有不滿,請見諒..:64:)
大大果然強!請問大大點安置D盒呢?事關3A野有陣D盒都幾嚇人。。