Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

好同意, small is beautiful, 小人玩少D炒貴, 唔洗排隊幫人造勢,
呢D都係而家玩3A好處..  

但係係 ...
dogjumpjump 發表於 21-11-2011 11:06 PM

haha∼∼dogjumpjump ching 呢番說話,應該一個月前同樓主講啦∼
而家已經太遲喇∼∼而家又多個犧牲者∼∼:34:

btw,再睇多次呢個 post,真係唔得唔佩服樓主既財力同心力∼∼

今日無時間上網, 原來出咗個咁精彩的入坑POST, 一個字-勁, 兩個字-佩服!
大大唔使兩個月已經收了咁多好野, 真係件件都係珍品, 真難想像你要用幾多心機同時間去搵.

其實講真, 半年前我自己都係玩HT, EB, 不過接觸過3A之後真係改變咗我玩FIGURE個態度!
宜家愛上3A後真係無再狂買HT, 有都係一兩隻睇完諗完好鐘意先入.
總括我好喜歡3A的人物做型, 同佢的用心舊花, 一流! 唔理別人點睇依個品牌, I LOVE 3A!
我好喜歡3A的人物做型, 同佢的用心舊花, 一流! 唔理別人點睇依個品牌, I LOVE 3AX2:52:
好喜歡3A的人物做型, 同佢的用心舊花, 一流! 唔理別人點睇依個品牌, I LOVE 3AX3:52:
我都係只重質素,不重品牌,總之係好野就入,而家我都仲諗緊入唔入3xTQ 嗰set
雖然其實 3A 既玩具係大陸�外國已經算係好受歡迎∼
但難聽講句我寧願 3A 係香港唔好咁 hit,如果唔係 ...
kaiserfrog19 發表於 21-11-2011 10:49 PM

我地玩 3A 既死士自得其樂就得架喇........X2:shiny::shiny:
haha∼∼dogjumpjump ching 呢番說話,應該一個月前同樓主講啦∼
而家已經太遲喇∼∼而家又多個犧牲者 ...
kaiserfrog19 發表於 22-11-2011 12:09 AM

Thx......ching:64::64:
:75:
我都係只重質素,不重品牌,總之係好野就入,而家我都仲諗緊入唔入3xTQ 嗰set
hmsam76 發表於 22-11-2011 12:31 AM

3xtq waiting for you~~:75:
多謝dogjumpjump同kaiserfrog19兩位師兄咁中墾嘅說話,真係無言感激,我都好高興入咗呢個'另類及少數族群'嘅深坑:64::64:
而家已經太遲喇∼∼而家又多個犧牲者 ...
kaiserfrog19 發表於 22-11-2011 12:09 AM

最主要買到自己嘅心頭好,個份心情真係好開心:shiny::shiny:
今日又多個新成員加入喇:shiny::shiny:
又係細TK,新成員係.....北京細TK,去相

解除封印完成北京細TK重生喇:shiny:
多謝收看:64::64:
今晚應該又有新成員加入喇:66::66:
老老實實...買3a真係一隻起幾隻只 :(

係TD ...睇得太多...
3a 真係要多謝 TD :78:
咩都唔使講
刺激下你先~~~
ckwan 發表於 21-11-2011 05:02 PM

為什麼不是穿紅衣的?
回復 73# 滴滴仔

3A要多謝HT tim,唔係佢咁差,我哋都唔會將d錢由HT轉哂去3A啦,難得有樣好嘢replace到HT,玩得開心好多,剩係TQ有問題比過set新嘢就已經玩得開心,玩得放心啦
日日都有新成員加入, 師兄你玩唔玩得晒咁多呀? 哈哈~
小TK幫北京小細TK解除封印, 正相~:he: