Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

無嘢好講... 你係TK 王....
dogjumpjump 發表於 30-11-2011 12:06 AM

多謝dogjump大大:64::64:
我係TK王....唔敢講,我識一個人佢先係TK王:77::77:
大大真勁..我呢2個月..都入左成13隻..但比起你真係小無見大無....呵呵....不過多d志同道合既朋友一同分亨..真係好開心的..
大大真勁..我呢2個月..都入左成13隻..但比起你真係小無見大無....呵呵....不過多d志同道合既朋友一同分亨.. ...
setowah925 發表於 30-11-2011 12:34 AM

3A真係俾到我玩玩具嘅樂趣,所以我先至咁瘋狂:71:
4皮……:50:
ching u win!
今日終於嚟埋Heavy TK同Reimi Kawaii TQ,現有搵到嘅TK同TQ都搵哂喇,重剩幾隻神物TK未搵到,要繼續努力:shiny::shiny:
忍唔住都要係公司影相.....

有無大大知道 2011 的會員禮物小 TK 本身係有無刀架?
有無大大知道 2011 的會員禮物小 TK 本身係有無刀架?
FEMAN 發表於 30-11-2011 08:44 PM

當然有刀喇~~痴咗係個吸塑後面.....:66:

TD 果然好多 米皇

:66:

大大隻燈頭高跟鞋小tk 好正bor~~~~~~~~:handshake:
(認真) 其實想問下3A D FIGURE 有咩咁吸引,見咁多個師兄呢排都係度講,小弟淨係留意佢隻METAL GEAR RAY
(認真) 其實想問下3A D FIGURE 有咩咁吸引,見咁多個師兄呢排都係度講,小弟淨係留意佢隻METAL GEAR RAY
e_v_i_a_n_s 發表於 1-12-2011 04:27 PM

個人有個人喜好,當師兄玩過之後,就未必咁樣講~~
個人有個人喜好,當師兄玩過之後,就未必咁樣講~~
speedmarkedmond 發表於 2-12-2011 09:11 AM

係呀, 師兄講得岩. 未玩過, 真係唔知, 當然, 亦包括個人喜好.:64:

幾年前, 我只會入拉打, 出一隻就訂一隻(全部買日版), 冇諗過買HT, 更加唔識3A
未玩3A之前, 我覺得隻野污污嘈嘈, 機械人外型唔討好(機械人點解有布披架!),
TK/TQ個樣一樣.

但當買左Armstrong, 玩落覺得, 幾百蚊得到既係真正玩玩具既樂趣,
唔怕佢花, 又唔怕sad貨, 可以盡情玩. 再跟住睇下Ashley既晝, 嘩, 型爆!!:35:
多口問
朋友話D舊化勁到會有灰跌出嚟同有D甩色落手度
係咪真?
係呀, 師兄講得岩. 未玩過, 真係唔知, 當然, 亦包括個人喜好.

幾年前, 我只會入拉打, 出一隻就訂 ...
甘大滋 發表於 2-12-2011 09:36 AM

幾百蚊得到既係真正玩玩具既樂趣..........X2:73::52::66:

回復 149# speedmarkedmond

Give me five:66:
回復 148# GTO

個人小小經驗:

如果唔係舊貨, 係新出item, 係真係會既既.
所以幫佢地影相都幾煩...
我係因為Ashley Wood. (第一本畫書是多年前在信和地庫 盧子英先生的美國漫畫店買入的)
不過都係近這兩三個月先買3A figure.