Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

回復  speedmarkedmond

Give me five
回復  GTO

個人小小經驗:

如果唔係舊貨, 係新出item, ...
甘大滋 發表於 2-12-2011 10:10 AM

YEAH!!!!!!!:shiny::shiny:
SPEED大, 你真係一個TK&TQ狂, 我估起網上買到的你都追得8899了,
新一代3A神人非你莫屬.:66:
SPEED大, 你真係一個TK&TQ狂, 我估起網上買到的你都追得8899了,
新一代3A神人非你莫屬.
varitronix 發表於 2-12-2011 09:56 PM

新一代3A神人非你莫屬.....真係唔敢講,仲有幾隻神物我都未搵到:56::unhappy::no:
(認真) 其實想問下3A D FIGURE 有咩咁吸引,見咁多個師兄呢排都係度講,小弟淨係留意佢隻METAL GEAR RAY
e_v_i_a_n_s 發表於 1-12-2011 04:27 PM

好似男仔睇女好咁, 各花入各眼. 好似你講既 metal gear ray 同3A o既機械人系列, 我就暫時冇乜興趣, 只鐘意人形. 但話唔定有一日佢出到一隻機械人可以打動到我都話唔埋ar~
新一代3A神人非你莫屬.....真係唔敢講,仲有幾隻神物我都未搵到
speedmarkedmond 發表於 3-12-2011 09:24 AM

天價神物不可強求~
:69:
好似男仔睇女好咁, 各花入各眼. 好似你講既 metal gear ray 同3A o既機械人系列, 我就暫時冇乜興趣, 只鐘 ...
initial 發表於 3-12-2011 10:16 AM

完全認同師兄嘅講法,3A咁多條line,我只係中佢TK同TQ,而其他嘅就無咁瘋狂,我覺得3A嘅人形figure好鬼死有性格,尤其係TK,第一眼望即中:shiny::shiny:
好彩對3a d野完全冇feel~:78:
回復 102# dj夫

题外话...大大你张display相表情点整架???
雖然唔好3A物
不過真係超欣賞大大果份熱情同豪氣
我入左12"坑個幾月
依家都有17隻
大部份想追嘅都入手了
大家一齊努力發揮呢份熱情啦~

btw, 不如D update相都放埋上一樓啦
方便睇好多~
雖然唔好3A物
不過真係超欣賞大大果份熱情同豪氣
我入左12"坑個幾月
依家都有17隻
大部份想追嘅都 ...
GTO 發表於 4-12-2011 12:47 PM

多謝GTO大大嘅欣賞,豪情真係唔敢講,但係熱情就真係好膨拜,正所謂'千金難買心頭好',當買到自己鐘意嘅嘢個份心情真係好難形容,而我亦都好享受呢份心情,所以我哋都繼續keep住呢份熱情......:64::shiny:
[其實師兄你追緊邊個系列嘅figure呀?]
而我亦都追左幾隻,玩落嗰陣完全俾番我玩12吋的樂趣及熱情,一影開相就唔停得手,不過我想入的都已後追了,而家等新野出!!
收集好给力,影响也给力
Speed 大係咪想塭inter Baka 同亂入TQ XD ?
多謝GTO大大嘅欣賞,豪情真係唔敢講,但係熱情就真係好膨拜,正所謂'千金難買心頭好',當買到自己鐘意& ...
speedmarkedmond 發表於 5-12-2011 02:18 PM

我主玩電影/特撮真人角色 (出得靚果D)
同埋玩自組
暫時HT野多佔最多
不過我無brand loyalty
靚嘅, 有愛嘅就買
Speed 大係咪想塭inter Baka 同亂入TQ XD ?
jtmanu 發表於 5-12-2011 04:11 PM

大大~~你又知我想搵.......:shiny::shiny: