Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

特別板BAKA 只是改左灰白色,
師兄,請停一停,諗一諗 ~~~~~~~~
E神 發表於 8-12-2011 02:36 AM

係既。。。。
但佢灰白舊做到好真..... 尤其係手同大麻背
係既。。。。
但佢灰白舊做到好真..... 尤其係手同大麻背
Baka 發表於 8-12-2011 08:44 AM

都係個句,停一停,諗一諗~:77:
激讚!!!樓主太強啦!!!!!!!!!!!!1
你嘅意思係可能假?

但佢有實物相又都幾好評價......
好想要來當聖誕 ...
Baka 發表於 8-12-2011 08:40 AM

大大可唔可以post條link睇吓?:77:
回復 212# Baka

Baka兄, 真係唔提議... 放眼新貨啦:64:
回復 188# speedmarkedmond

我今日上網睇左好耐, 終於知道邊隻係 NAGA 同 YAMA喇... Speed兄收貨后快d post相上比大家睇下丫
回復  speedmarkedmond

我今日上網睇左好耐, 終於知道邊隻係 NAGA 同 YAMA喇... Speed兄收貨后快d post ...
甘大滋 發表於 8-12-2011 06:40 PM

OK~~:shiny::shiny:
OK~~
speedmarkedmond 發表於 8-12-2011 08:34 PM

Speed兄收貨后快d post la~~~ x2 :61:
咁可能放棄白Baka :79:
大大可唔可以post條link睇吓?
speedmarkedmond 發表於 8-12-2011 06:02 PM

個賣家係剛taobao bid 左 6金牛個個.... :56:
堅正同好抵.... 因為亂入TQ 都係 6金牛
相比之下白BAKA抵D
個賣家係剛taobao bid 左 6金牛個個....
堅正同好抵.... 因為亂入TQ 都係 6金牛
相比之下白BAKA ...
Baka 發表於 8-12-2011 08:48 PM

個賣家個名係咪'堂堂的豬',如果係呢個,我之前問過佢佢話賣哂:50:
個賣家個名係咪'堂堂的豬',如果係呢個,我之前問過佢佢話賣哂
speedmarkedmond 發表於 8-12-2011 09:22 PM

yes 全taobao 得佢一個
I mean 個賣家係剛taobao bid 左 6金牛個個, :67:
遲左即刻貴HK 2金牛
個賣家個名係咪'堂堂的豬',如果係呢個,我之前問過佢佢話賣哂
speedmarkedmond 發表於 8-12-2011 09:22 PM

I mean 個賣家係剛taobao bid 左 6金牛個個--> jjjs909  
I talk to him a few times...
遲左即刻貴HK 2金牛 :53:
唯有放眼new TK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mean 個賣家係剛taobao bid 左 6金牛個個--> jjjs909  
I talk to him a few times...
遲左即刻貴H ...
Baka 發表於 8-12-2011 09:50 PM

大大請冷靜....
我都唔建議....
HK yahoo 剛剛有人賣31金牛.... 太..... 瘋狂:70:
回復 223# Baka

brother, may be it is good to you:35:
actually, it's just a toy...:64:
speed 大中毒甚深... 即傳左d比我
心動 心動
jtmanu 發表於 6-12-2011 06:44 PM

Come on~~keep going~~:75::75: