Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

我都等緊WWR 白popbot....
好彩speed 大冇中WWR....
WWR 個坑好似仲深
Baka 發表於 24-12-2011 06:06 AM

好彩唔中wwr,以我性格要搵齊嘅話....咁就瀨嘢~~
我決定求其入隻1/12雙菜刀tk當入坑:34:
之前出既高炒物就當睇唔到
之後出既product負擔到先敢買

p.s. 非常佩服樓主解毒既決心, 入坑後追既錢差唔多係我2011年全年買玩具既錢
POPBOT 其實唔係 wwr 系列的, 系 popbot 系列, 即係同 tk 同一個系列的~~:(
史必大我要留名係你個POST度~~~:77:
等睇新相:handshake:
熱烈歡迎B大強勢回歸TD:71::71:
真係好多謝B大幫手完成小弟嘅心願:64::64:
熱烈歡迎B大強勢回歸TD
真係好多謝B大幫手完成小弟嘅心願
speedmarkedmond 發表於 20-1-2012 07:34 AM

又入咗咩好嘢?快d post 相!
又入咗咩好嘢?快d post 相!
RRAAYY 發表於 20-1-2012 11:14 AM

1�6 Naga+Yama I get it~~
呢對Naga+Yama幾經辛苦都終於入手,而中間嘅過程幾經波拆[詳細過程遲d先講],但係好好彩,係TD呢度識到幾個3A同好幫小弟完成心願買到心頭好,唔講咁多住,先嚟d預告相先.去相.

最後真係好多謝Biodd大大,Varitronix大大,甘大滋大大,Kaiser大大同Baka大大
:64:
終於等到你出相LA, 恭喜晒!
只睇個盒都已經好吸引.....:love:
但係入坑指數加倍標升......已經去到70條金魚:70::59:
史必大強物野勢啊這裡的主人就勢強啦!見到你甘開心我都好開心呢!是你們這班大丈夫使我返來的!:43:
史必大強物野勢啊這裡的主人就勢強啦!見到你甘開心我都好開心呢!是你們這班大丈夫使我返來的!
BiODD 發表於 22-1-2012 06:28 AM

B大唔好咁講,強人你先係,再一次多謝B大出手又出口幫小弟完成心願,識到咁多位大大我都好開心,有一種相逢恨晚嘅感覺,依家先知原來玩玩具可以咁過引
終於出見了!
恭喜晒!真係玩過實物後真係好唔同!
終於出見了!
恭喜晒!真係玩過實物後真係好唔同!
Baka 發表於 22-1-2012 08:13 AM

Baka大努力呀~~我哋會盡量幫你,一定搵得到!!