Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

真係正到無朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
依對元組TK真係好正, 怪不得可稱為神物!
:love:
依對元組TK真係好正, 怪不得可稱為神物!
varitronix 發表於 30-1-2012 02:29 AM

Thanks~~Varitronix大:64::64:
愛,真係瞎....不用講.....錢唔係問題,見到唔買就係問題。
回復 290# PSLeong

應同 正如有人用過萬買一張郵票一樣
至要係自己心頭好 而且負擔到 當獎勵自己
又冇咩問題呢!!
回復  PSLeong

應同 正如有人用過萬買一張郵票一樣
至要係自己心頭好 而且負擔到 當獎勵自己
又冇咩問 ...
甘大滋 發表於 31-1-2012 01:17 AM

甘大,PSleong大give me five~~
回復 292# speedmarkedmond

speed大 太堅啦.
你係米齊晒TK 啦?? 有無全家福睇, 好想睇丫....
好正,但自問無能力後追....謝謝好圖~
回復  speedmarkedmond

speed大 太堅啦.
你係米齊晒TK 啦?? 有無全家福睇, 好想睇丫....
paipaipai314 發表於 21-2-2012 10:32 PM

多謝paipai大嘅欣賞,TK我重未完全制霸,有d已經去到天價,我應該入埋對Aki+Kiba就收手追舊物啦.全家福要遲d得閒先影到,近排屋企有d事煩緊....=.=
史必大,努力呢~~~:52:
SPEED大, 好耐未UPDATE過個POST喎~
整D新相黎睇下好WO....:57:
今日終於收到另一隻神物北京聚會邀請版TK,係我呢排人生最低點嘅時候加一d驚喜.
[最危險係今日幫我收件個嗰係我個輯私大隊長,爭d瀨嘢:@]
因為依家唔係香港,返嚟先再post相:handshake:

今日終於收到另一隻神物北京聚會邀請版TK,係我呢排人生最低點嘅時候加一d驚喜.
[最危險係今日幫我收 ...
speedmarkedmond 發表於 9-3-2012 08:57 PM

:80: I love this one too ................   so expensive :63:
點降只係得個外盒同透明盒, 隻神物呢??? :what:
點解只得個外盒同透明盒, 隻神物呢???? :what: