Toysdaily 玩具日報

樓主: speedmarkedmond

[3A/ threezero] [手機快影]超震撼!3A瘋狂入坑實錄[P.31 add photo]

I love this one too ................   so expensive
RRAAYY 發表於 9-3-2012 10:27 PM

The price is ok.......^.^
點解只得個外盒同透明盒, 隻神物呢????
varitronix 發表於 9-3-2012 10:51 PM

V大~~d相係我輯私大隊長影㗎,唔好要求咁高呀~~
等我返到嚟再影過.....^.^
希望嫂子唔識去ebay 睇下值幾錢啦:DD
回復 298# speedmarkedmond

i start to very very love this one!!!!
希望嫂子唔識去ebay 睇下值幾錢啦
甘大滋 發表於 10-3-2012 12:17 AM

好彩佢唔識咋......=.=
快D出返輯寫真, :p
Kaka kaka 好物 I like it a lot !!!!! Red TK!!!
雙刀tk!!!:*
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Kaka kaka 好物 I like it a lot !!!!! Red TK!!!
Baka 發表於 10-3-2012 11:43 AM

Baka大~~你都有呀.我哋齊齊出.......yeah
頭像被屏蔽
期待新相~~~~~~~~~~
Baka大~~你都有呀.我哋齊齊出.......yeah
speedmarkedmond 發表於 11-3-2012 09:48 PM

勁!!!!!!:64:
連元祖黑白複制TK都入手到, 真係強到不行鳥:@
恕小弟無知, 入坑3個月已入了超過20隻TK、Baka、單雙鼻同Grunt, 但係就點都搵唔到Heavy TK黑、白版, 搞到而家隻紅衣炮好孤單......:sad:
請問大大有無途徑搵到呢......??:help:
勁!!!!!!
連元祖黑白複制TK都入手到, 真係強到不行鳥
恕小弟無知, 入坑3個月已入了超過20隻TK、 ...
toms110 發表於 12-3-2012 01:20 AM

竟然入坑3個月已經有超過20隻TK, 單雙鼻同Grunt!? :30:
唔係咁嚇人阿....
用左30K???!!
鳳凰涅磐 發表於 11-3-2012 10:30 PM

大大30k係Naga+Yama嘅身價咋,截止都依家已經差唔多70k啦~~
勁!!!!!!
連元祖黑白複制TK都入手到, 真係強到不行鳥
恕小弟無知, 入坑3個月已入了超過20隻TK、 ...
toms110 發表於 12-3-2012 01:20 AM

Toms大大我都重搵梗呀......=.=