Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Kabuto 2.0 系列 ~~~

The Sword...

@#$%&*!... 隻蜻蜓完全無聲氣... 出剩一隻... M記你好野......:angry:  

攞貨時小插曲......
黃 Sir : 成幢任你揀! 要第幾隻?:he:
我: 咪玩啦... 隻隻包實晒... 揀咩唧... 而且我抽親都中 sad... 你幫我揀隻啦......:(

世事就係咁邪... 黃 sir 抽俾我哩隻一啲事都無......:$
黃 sir! 下次都係你幫我抽嫁啦!:handshake:
呢隻嘢手功好正:shiny:
呢隻嘢手功好正
chankb 發表於 27-5-2012 07:13 PM

呢隻真係算係咁... 小弟果隻除左左右手臂護甲痴歪左... 要自己痴過之外... 成隻都無花無甩油......:$

不過轉頭又有人回話: "出得幾靚都無用! body易爛! 件衫會熔! 千祈咪買!" 既啦......:42:
呢隻真係算係咁... 小弟果隻除左左右手臂護甲痴歪左... 要自己痴過之外... 成隻都無花無甩油......
...
$hiine 發表於 27-5-2012 07:20 PM

依家D body唔易爛啦
熔衫就唔知依家D料有無改善了...
The Sword...

@#$%&*!... 隻蜻蜓完全無聲氣... 出剩一隻... M記你好野......  

&#25886 ...
$hiine 發表於 27-5-2012 07:10 PM

通透到呢,$大師已經達到無上之極,太美啦•••:no:
你是醉巧De....:63:
依家D body唔易爛啦
熔衫就唔知依家D料有無改善了...
GTO 發表於 27-5-2012 07:25 PM

咪就係囉... 都唔明點解啲人係都咁鍾意喺 "實用人偶討論區回覆100條 - M記篇" 入面度 copy and paste.... 一有親 M 記 既 post... 就黎黎去去都係果幾款回覆......:42:
通透到呢,$大師已經達到無上之極,太美啦•••
你是醉巧De....
Oldcat 發表於 27-5-2012 07:29 PM

快拍大師 既讚美功力又再上一層樓啦......:63:
回復 243# $hiine

我都係看超X Display.  全隻幾多細節位。

學貓大話, 鋒利鋼刀都有生銹既時候, 係佢靚時開盒enjoy先係正道。

要永恆就要買鑽石, 唔係買膠做公仔。
咪就係囉... 都唔明點解啲人係都咁鍾意喺 "實用人偶討論區回覆100條 - M記篇" 入面度 copy ...
$hiine 發表於 27-5-2012 07:37 PM

呢度好多人無買都要扮專家的...
有買近一兩年M記野嘅就知佢地嘅body有keep住改善啦

利伸: 有Kabuto2.0, WFJ, Faiz同Black
回復 249# GTO

Body係改良咗, 我近年只有Faiz自動斷過手。
回復  $hiine

學貓大話, 鋒利鋼刀都有生銹既時候, 係佢靚時 ...
chankb 發表於 27-5-2012 07:44 PM

絕對同意... 從來就唔相信會有 永生不滅 既玩具存在... 出得靚既... 自己又鍾意既... 咪買黎玩囉... 下下話啲野易爛就叫人千祈唔好買... 真係......:42:

再者... 藝術品係好易爛嫁... 啲人唔係成日話自己玩緊果啲係藝術品咩......:78:

你買件衫買條褲返黎又夠會著爛啦! 咪著吖笨!
回復  $hiine

學貓大話, 鋒利鋼刀都有生銹既時候, 係佢靚時 ...
chankb 發表於 27-5-2012 07:44 PM

我攞貨果時 黃 sir 自己玩緊... 係咁話 好靚... 好靚... 好靚......:he:
回復 252# $hiine

:36:佢地同公仔擺pose技巧一流, 一定自己都係玩家o
快拍大師 既讚美功力又再上一層樓啦......
$hiine 發表於 27-5-2012 07:38 PM

在下DD 快拍快沉底劣作,又點及大師嘅歷久常新:74:
正所謂”單圖勝百冗”在下級數差太遠了:31:
布老師大好青年又退隱教學介,沉迷D唔知搞咩咩行為藝術:42:
大師級人碼可望振興人偶介就只有大大同Cat Sir 啦,還望多發帖以救萬民:64:
呢度好多人無買都要扮專家的...
有買近一兩年M記野嘅就知佢地嘅body有keep住改善啦

利 ...
GTO 發表於 27-5-2012 07:45 PM

唔使 利申 啦... 小弟有睇大大啲 post 嫁... 大大呢期玩女多吖嘛......:he: