Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Kabuto 2.0 系列 ~~~

一個人,英傑,靚仔,事業有成,又有美相伴,重要有$有品味。影相重要靚到震!

可以得見咁完美&#22021 ...
catcat 發表於 30-1-2012 12:46 PM

每朝起身睇睇 貓大 呢個回覆... 當堂精神百倍......:$
貓貓 年終氹左幾多隻樹上面既 雀仔 落黎......:65:
每朝起身睇睇 貓大 呢個回覆... 當堂精神百倍......
貓貓 年終氹左幾多隻樹上面既 雀仔 落黎. ...
$hiine 發表於 1-2-2012 08:28 AM

後生個陣就氹左少少女仔。

而家用呢個天份氹BB。:)

Gatack 用 顏色修正左手 送到......:43:
Gatack 用 顏色修正左手 送到......
$hiine 發表於 13-2-2012 09:19 PM

SOR 太耐冇印像..劇GATACK中左手銀右手金色??
SOR 太耐冇印像..劇GATACK中左手銀右手金色??
kaiyu 發表於 25-2-2012 12:40 AM

應該係...借日本網站圖片一用......
The Bee... Perfect Harmony......
The Bee... Perfect Harmony......
$hiine 發表於 1-3-2012 01:09

陳豪:Perfect ............M記麥..............Perfect
陳豪:Perfect ............M記麥..............Perfect
布魯士 發表於 1-3-2012 01:53 AM

點呀陳豪... 開盒影相啦......:53:
布魯士 發表於 1-3-2012 01:53 AM

陳豪,75度,香蕉味:p
陳豪,75度,香蕉味
O暈 發表於 1-3-2012 10:05

這樣抽就對了:34:
陳豪,75度,香蕉味
O暈 發表於 1-3-2012 10:05 AM

麻麻地... 食個天使無咁嬲......:51:
回復 1# $hiine

師兄,我Gatack有隻左手缺件,,,,
而家唔知換唔換到 如果換唔到到可唔可以賣套舊左手比我?
謝謝 ><
師兄,我盒陳豪55度缺左廿度,,,,,
而家唔知補唔補到 如果補唔到可唔可以賣食剩左個廿度比我?
謝謝  ><
回復  $hiine

師兄,我Gatack有隻左手缺件,,,,
而家唔知換唔換到 如果換唔到到可唔可以賣套舊左手比我 ...
JOKERSEAN 發表於 3-3-2012 04:03 AM

大大果隻係 行貨 定 水貨 呀......
如果係&#21946; 黃sir 度買既 水貨... 替換用既左手已經到左 黃sir 度... 大大可以直接上佢度憑 record 取回... 根本唔再需要四圍去搵原本隻錯色左手上面塊皮......
至於 行貨... 打電話 + Email 上代理啦......
師兄,我盒陳豪55度缺左廿度,,,,,
而家唔知補唔補到 如果補唔到可唔可以賣食剩左個廿度比我?
謝謝  ...
catcat 發表於 3-3-2012 07:09 AM

太甜... 真係食剩左... 大大過黎&#25886;&#21526;......:he: