Toysdaily 玩具日報

查看: 29036|回復: 281

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Kabuto 2.0 系列 ~~~

The Sword...
@#$%&*!... 隻蜻蜓完全無聲氣... 出剩一隻... M記你好野......:angry:  

The Bee... Perfect Harmony......

Gatack 用 顏色修正左手 送到......:43:

雜務纏身... 過年前攞既貨到今日先得閒玩... Dark Kabuto 來了......:(
龍年第一隻開既 figure... 無中 sad... 算係好既開始......:$

再次喺度多謝 黃 Sir... 無左你... 小弟呢個 sad 貨皇真係唔知點算......:64:

Dark Kabuto 訂左日版... 睇黎要出年先有得玩......:42:

近排真係好忙...好忙...忙到今日先有時間同佢地玩下......
期待下個月既 Gatack 同 Dark Kabuto......

希望各位大大會鍾意啦......

再補多張非 2.0 既 Kabuto......
一個pose足以展現劇中神髓

畫面、構圖、意境,全部超一流

強烈建議某公司搵$兄做攝影師
All are great stuff and support! :71:
鍾意:52:
Like:$~~~~~~~~~~~
在此時此刻看到如斯美品。。。我確實是在做夢嗎?
感謝$少尉讓我今晚能發個美夢。
:$
M記代言人呀.............:71:
一個pose足以展現劇中神髓

畫面、構圖、意境,全部超一流

強烈建議某公司搵$兄做攝影師
O暈 發表於 13-11-2011 21:16

佢將神比人既光線,捕捉得完美無暇......:$
鍾意
chankb 發表於 13-11-2011 22:15

已經加入左我的最愛了:$
Wow~~~~High quality photo!!!! Support!!!!
神人出手啦:$
點解可以將拉打嘅自信自然地浮現出嚟架:63:
燈光配合極上人偶姿態把骨子裡的剛強表露無唯:help:
神人出手啦
點解可以將拉打嘅自信自然地浮現出嚟架
燈光配合極上人偶姿態把骨子裡的剛 ...
Oldcat 發表於 14-11-2011 00:20

感動之作,神人$遇上神人Cat  :$
回復 13# 布魯士
老師,近況可好嗎?
期待整裝出擊,帶領TD攝影同好更上一層樓:$
回復  布魯士
老師,近況可好嗎?
期待整裝出擊,帶領TD攝影同好更上一層樓
Oldcat 發表於 14-11-2011 00:39

未呀,大大,你教住先啦:help: