Toysdaily 玩具日報

查看: 11364|回復: 16

[玩具攝影] Y記老油條 VS B記新進小生 ????

2014年..祝大家新年happy先!!:77:
當然祝TD's 菜友們la..正"菜"長食長有:$

本來2013年年尾,想出個收尾post,點知busy到嘔...都係算把la..:55:

不如就出個2014第一個菜post la(本人) ...:43:

小弟一向支持Y記菜多過B記菜 , 希望想新菜友更多留意Y記菜(A記)
(PS:雖然Y記死左,A記又未見有乜勁野)

GOGOGO !! {:1_202:}

新年起機 ~{:1_228:}

泊個靚位先:67:

PK .. 頂住我個靚位:blame:......話晒我都係菜玩老油條:shy:

:what:條死靚仔,重學我穿同一套suit wor!

學其他ching ..用mon 做 bg :)

早前post 係菜區相:78:

好...收工:43:
:71:
Y記 d weathering 好似太重 ... B記 又好似 太白 ... :69:
滴兄好波!!!支持2014正菜帖!!其實呢y記係正但b記而家都吾差了(b記模菜另計)!!重有a記菜就有new ver19 了,he he 滴兄:75::75::43::43:
正圖:71:
Yf-29 & YF19design都好似. 不過這隻遊戲版YF-29我唔買
Y記  19 真係靚到~~~

當年想高追,不過個個都叫我唔好,
話要等用19改 果個版再出先好買。

不過依家唔知仲有冇機會喇~~~~
好菜。相又靚,支持!!:)
影得好有心思∼正∼!
支持∼!!
呢兩碟都係正菜!! 支持!!!
神圖再現~~~~燈尾都見唔到~~~~:63:
a very nice pair!  I am really looking forward to the yf-19 re-issue.
支持一下先,個人就鍾意29多 D。
頭像被屏蔽
只要係菜,就要支持。
good job!
多謝滴滴哥靚相分享

隻19 色越睇越正
好波~~~~~~~~~~~~~~~滴滴:D