Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 少佐分享 - 我的 Kabuto 2.0 系列 ~~~

......正常換衫後應該矛孌....., 除頭..除手套除靴除腰帶然後背脊有拉鏈拉下換上衫...跟住除褲.. ...
ZIN 發表於 2-1-2012 13:36

好困難呀   :sad:
回復 151# 布魯士

:63:你都叫到8個6....我唯有食氣流......順叫9個6...........嗚..呀~好困難呀:68:
回復  布魯士

你都叫到8個6....我唯有食氣流......順叫9個6...........嗚..呀~好困難呀
ZIN 發表於 2-1-2012 13:49

手機相,唔好笑我..........我已經
跟足哂ZIn 大大指示,用寬身Body :63:
The TD is dying ............. u Know :63:
手機相,唔好笑我..........我已經
跟足哂ZIn 大大指示,用寬身Body
布魯士 發表於 2-1-2012 02:01 PM

No........沒膊甲的用nake2窄膊呀:63: 激屎老爺啦家嫂,仲有順便加粗大肶位
No........沒膊甲的用nake2窄膊呀 激屎老爺啦家嫂,仲有順便加粗大肶位
ZIN 發表於 2-1-2012 14:32

嗚嗚呀:sad:
呀...講起...V3...我隻THE NEXT版

放得太耐...隻腳斷左:*
呀...講起...V3...我隻THE NEXT版

放得太耐...隻腳斷左
改咩名好? 發表於 2-1-2012 17:02

又要換body 了:63:
The TD is dying ............. u Know
布魯士 發表於 2-1-2012 02:29 PM

如果•••命運能選擇,十字街口你我踏出的每步無用困惑:$
如果•••命運能選擇,十字街口你我踏出的每步無用困惑
Oldcat 發表於 2-1-2012 17:16

Rock and Roll Never die ............:53:
Rock and Roll Never die ............
布魯士 發表於 2-1-2012 05:36 PM

老師,原來你係,,,,,家明:help:
老師,原來你係,,,,,家明
Oldcat 發表於 2-1-2012 17:47

比你,ZIN ,$hiine ,食左個post 麻:26:
比你,ZIN ,$hiine ,食左個post 麻
布魯士 發表於 2-1-2012 06:02 PM

無食到噃,你係第二個結局呀:$
如果•••命運能選擇,十字街口你我踏出的每步無用困惑
Oldcat 發表於 2-1-2012 05:16 PM

年少多好....頑劣多好....
一蚊積蓄足以快樂到 廉價結他抒發我暴躁:52: