Toysdaily 玩具日報

[其他] 有關star wars 3.75

以前有買落d star wars 主要都係鐘意star wars既題材:73:
因為本人比較鐘意拎出黎玩 但係始終可動性麻麻地所以都少左留意
但係e排又見到好似新出左係有hip ball joint既:36:
所以想請教下各會ching邊度有得入手:64:

師兄,而家sw的可動性比以前係有左好大進步,不過都並不是隻隻新出的figure都有hip ball joint,如果想知道邊隻有邊隻無,可以上rebelscum呢個網參考下

至於邊度買呢,雞旺地下果層,有一間鋪都有唔少SW賣,仲有信和對面既「環ball」都有,其實運氣好又夠快手,係豆豆城都可以買到新番既貨。在下通常係呢度入手,其他就等各師兄再補充了。

另,無明另都有係taobao買野,戰積輝煌,可以向無明兄請教下~
唔該晒ching教路:77:
等我得閒去行番轉先
有入手再分享下:73:
以前縱一行都有好多,
:42:但自從深水店摺左,好似只在灣仔玩具街的見到有,ching可以去看看
當然上網如虎記e記也偶有執到好野的,看運氣吧:67:
多謝ching解答!
我以前都有去過深水店買
灣仔又嫌有d遠 始終都係深水步親切d~_~
深水步當年好多時都要一SET買....
SO好多時都係皆旺入手~

而家就要去反斗OR 吉吉同人鬥快~~~