Toysdaily 玩具日報

查看: 5724|回復: 16

[詢問] 美國隊長~除左駁腳之外仲有咩方法可以幫佢增高呢..

張佢換第2個body得唔得呢?  大家有咩睇法???
同其他 Figures 一齊 Display 既時候用個地台仔放在 CA 之下~~~
其他body,師兄可以試吓,但套衫未必fit身,
暫時增高係最好嘅方法。
"除左增高之外仲有咩方法可以幫佢增高呢....."
點做都係為左增高(換body,接骨,etc)...但就要除左增高之外方法...櫻主標條好攪笑:43:
個topic 本身都有問題:DD
換body 你以試下... 但我研究過未必換到
除左增高之外增高???
整矮閣下除CA外所有嘅12", 咪唔駛幫CA增高囉
IQ題:?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
點解咁多人都係道唱MUI姐嗰首N年前好hit嘅歌咖?......"欲望增高-增高-增高". 我自己都想高D, 各位C兄有咩計呀??????
回復 4# hoho10120998

好玄妙慨問題!

想增高嘅方法有一個.........就係去增高,
唯有去增高,先可以達到增高嘅目的。
一個好哲學既問題...............:(
回復 9# toyzhu

笑死我~:66:
回復  hoho10120998

好玄妙慨問題!

想增高嘅方法有一個.........就係去增高, 唯有去增高,先可以達到增高嘅目的。
twinsenckw 發表於 3-11-2011 11:00 AM

可以笑到標眼水,實在是小弟的幸運。:71:

樓主,唔使增高啦td為大家解左畫,比例合孚黃金標準!
好深奧,比”色即是空,空即是色”更高境界,厲害、厲害:50:
唔好玩啦, 除左加膠紙、駁腳粒外, 有無其他增高方法? 就是買其他牌子的長腳粒.